Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Везни

Везни

Все още се намирате в силен период, през който можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване- във вашия дом и семейство, но не само.

Мнозина  ще инвестират в дома си и това ще се отчита за положително обстоятелство, други ще разчитат на финансова или морална подкрепа от страна на близките си, трети ще се справят с битови или имотни казуси, всичко това  може да трансформира  обстановката около вас  и то в положителна посока.

През тази седмица информационният поток е доста усилен, през първите дни от седмицата  можете да проведете доста конструктивни разговори, които ви действат стабилизиращо, понякога успокояващо, намирате хора, които подкрепят честолюбивите ви планове. Това е хубаво време  за преговори, за укрепване на сърдечни връзки  или пък с хора, които са от миналото, но влияят на бъдещото ви развитие.

На четвърти декември  предстои новолуние с пълно слънчево затъмнение, то ще засегне предимно в средата ви на съществуване и ваши близки, комуникацията, информацията- ще се превръщат в проводник  на преобразования, едно голямо ново начало…

Например, в живота ви могат да нахлуят нови хора, но може да решите да оставите зад гърба си- връзки или договори, които са изчерпани, може да решите да пътувате, да се местите, каквото и да е- препоръчително е да бъдете социално по-активни, да преговаряте за интересите си, за да привлечете вид опека, постигнете договорка и т.н.

Случващото се само ще ви подскаже- на какво и кого може да разчитате, съответно-  в каква посока да се ориентирате, с кого да обедините усилия и т.н.  Може да очаквате знакови или показателни новини  в дните на новолунието и през следващата седмица, възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *