Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Дева

Дева

През цялата седмица водите доста конструктивни разговори с хора, които са близки до сърцето ви, имате емоционална връзка и т.н.

Това е чудесен период  да укрепите важни за вас отношения  с любими хора- партньори, пораснали деца, ако имате такива.

В друг случай- около тях се случват положителни промени, които могат да рефлектират и върху вас.  Не е изключено през първата част от седмицата  да обсъждате  в вашето семейство важни въпроси, които да имат дългосрочно и стабилизиращо  въздействие, това дори може да засяга вашата професионална реализация.

Подкрепата от семейството  може да е на различни нива, включително да делегирате отговорности и т.н.

На четвърти декември  предстои новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение. Това новолуние може да се окаже едно голямо ново начало,  което ще засегне  вашия дом, семейство и т.н.

Можете да направите някакви преобразувания в дома си,  които да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване,  може да се заемете с уреждането на приоритети, които касаят местоживеене,  справяне с битови или имотни казуси.  Не е изключено-  вашият партньор да има нужда от повече внимание,  а това да укрепи отношенията ви.

Ако има някакви недоразумения между вас и вашия партньор, член на вашето семейство- възползвайте се от новолунието,  за да ги изчистите и оставите зад гърба си.

В началото винаги по-лесно се влияе, новолунието ще ви покаже-  какво е удачно или трябва да промените, да оставите зад гърба си  или пък да преумножите.

Припомням, че новолуния, които са с затъмнения-  прорастват дълго,  през следващите около шест месеца  и съответните последици. От тази гледна точка е препоръчително да насочвате разяснителни разговори, които са твърде вероятни с вашите близки, с поглед- към по-далечното бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *