Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица  повечето от вас се радват  на одобрение от страна на колектива, в който съществуват.  Вие се намирате в отличен период, през който можете да разширите вашето влияние, съответно да  привлечете на ваша страна  повече хора, които могат да допринесат за вашето благоденствие и бъдещи перспективи за развитие.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, влиятелни личности  и т.н.-  могат да се превърнат в силен стимул за успехи, които ще се разгръщат  после и почти по инерция… Демонстрацията на висока квалификация, желанието да обогатите вашите знания, да сключите дългосрочни договори- също могат да се увенчаят с успех.

През първите дни от седмицата- може да чуете важни новини, да проведете конструктивни разговори, които да имат положителен ефект  върху кариерното ви развитие, бъдещ просперитет.

Може да чуете интересни предложения, да проведете подобни разговори, които ще ви помогнат  да откриете и алтернативи, обходни пътища към желания, паралелни възможности  и т.н.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, други е добре и вие да отключите чрез собствените си действия.

На четвърти декември предстои  новолуние, което е с пълно слънчево затъмнение, то може да се превърне в едно голямо ново начало, което ще промени живота ви- в личен и делови аспект…

Новолунието може да обнови- професионалната ви реализация, съответно ще ви даде шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако се движите в правилна посока  и сте намерили своето правилно  място под Слънцето.

Ако това не е така, тогава новолунието  може да ви насочи  към вашия път и предопределеност. Усетете още в началото какво ви подкрепя…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *