Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 29.11-05.11.21г. Зодия Телец

Телец

Вашите честолюбиви планове сега  са силно подкрепени  от енергична личност, която е в вашето обкръжение, това може да е партньор, личен или делови, Може да получите подкрепа и от страна на колектива в който съществувате или пък от ваши приятели. Подкрепата, която получавате от страна на важни за вас в хора  ще ви помогне да се чувствате по-стабилни, уверени…

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение-  ще ви носи позитиви, ще е проводник на възможности.  Евентуални пътувания  пак така могат да се превърнат в причина  за успехи, удовлетворение и т.н. Върви ви по въпроси,  които са свързани  с евентуално повишение, ако условията на труд го позволяват, ако можете да  демонстрирате знания и опит, също, ако е необходимо да повишите вашата квалификация.  Околните към настоящия момент ви оказват значимо въздействие,  включително и на финансовото ви състояние, възползвайте се от положителната аспектация на звездите, която ще ви позволи   да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви  под формата на развръзка, своеобразна награда за полагане до този момент усилия, въпреки всичко е препоръчително- самите вие да сте по-инициативни в това направление, за да не пропуснете някой шанс.

Добро взаимодействие имате с финансови и държавни институции, може да се справите отлично с финансови документи и т.н. На четвърти декември предстои новолуние  със слънчево затъмнение, което ще ви фокусира много силно върху приоритети, които касаят финансовото ви състояние, а крайните резултати пак така ще зависят от подкрепата и одобрението от страна на хора които влияят на благосъстоянието ви.  Вие ще можете да откривате такава подкрепа,през следващите месеци и седмици  вашето влияние може да расте, в живота ви могат да се появят нови хора, които да се превърнат в мост към вашето  по-добро материално състояние.

Въпреки всичко през тази и следващата седмица- ще забележите  и личности, които не са съвсем  честни към вас, могат да ви подведат и дори да ви нанесат щети… Така че водеща задача ще бъде да внимавате на кого се доверявате..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *