Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Везни

Везни

Вашата покровителка Венера сега е в Риби,  така че вие може да сте емоционално по- уязвими или раними. От друга страна- можете да разчитате на повишената си интуитивност и сензитивност,  така че да намирате най-верен подход, понякога и инстинктивно,  за да осъществите вашите намерения.

В известен смисъл може да се каже,  че ежедневието ви е извън обичайния ритъм,  но това е подходящ момент да се докажете, да изпъкнете, може да разчитате и на доза късмет в това направление.

Общуването с хора извън близкото или традиционното окръжение,  демонстрацията на висока квалификация,  ще ви дърпат напред и нагоре, ще ви бъдат доста полезни…

Не са изключени повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции  във вас самите или в любими хора,  в бизнес, ако имате такъв.

Все пак,  ако в обкръжението ви има личности, които ви нанасят повече щети, отколкото да предизвикват ползи  и в един по-широк смисъл, ако те проявяват нелоялност, тогава сега можете внезапно да прекратите  съответните контакти, но това ще се отчита за позитивно обстоятелство.

Въпреки всичко повечето от вас ще изпитват дълбоко вътрешно спокойствие и увереност, че постъпват правилно, че владеят ситуацията около себе си.

Вие може да преобразите средата си на съществуване или да поставите едно голямо ново начало, което ще се отрази на всички нива от вашия живот.

Някой от вас ще се измъкнат от сложна или спорна ситуация, която касае домът,  семейството, взаимоотношения у дома или пък- недвижимо имущество, место- живеене и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *