Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Козирог

Козирог

През тази седмица вие ще успявате да демонстрирате вид самообладание,  което ще си личи във ваши изказвания и целесообразност на действията ви.

Това ще ви помогне да реализирате ваше съкровено желание или пък да превъртите някой предизвикателства в полза.

Може да сте в ситуация, която изисква да защитите интересите си, това може да налага да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл, въпрос на избор е как ще реагирате, но имате шанс по горе- описания начин да спечелите нещо важно за вас или да излезете победители.

Периодът е подходящ  да повишите доходите си, включително като се справите с нарастнала или нелоялна конкуренция.  Извоювани успехи сега ще се развиват после почти по инерция и през следващите месеци,  а може и   повече,  а това  ще ви гарантира вид благоденствие или спокойствие, повече сигурност в чисто финансов аспект.

Аспектацията на звездите е такава,  че изисква да сте по-гъвкави в общуването,  но да не се предоверявате,  за да не позволите да подменят желанията ви,  за да не ви изместят и т.н.

Собствената ви и повишена инициативност в посока- печалба, материализация на намеренията, ще дадат свои резултати,  не губете целите си от поглед  и подобни развръзки са ви почти гарантирани…

Може да се натъквате на доста красиви думи или обещания,  независимо дали става въпрос за лични или служебни връзки,  но е препоръчително да филтрирате чутото и да се доверявате по-скоро на реални доказателства…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *