Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения,  на които можете да влияете и да ги насочвате над обичайното.

Сега е моментът да изчистите евентуални недоразумения между вас и любим човек,  да направите подходящи стъпки и съответни инициативи,  така че вашите чувства,  близост,  да бъдат още по значими,  това ще има значение и отражение,  и за в бъдеще време.

Не е изключено да попаднете в ситуация,  които показват,  че  връзката ви се нуждае от обновление, така че да допуснете нещо ново и различно,  което да я укрепи.

Мечтайте,  синхронизирайте вашите представи за просперитет.  Ако гледате в различни посоки, ако нямате общи интереси,  това ще бъде по-видно от обикновено и ако не може да намерите нещо общо и обогатяващо,  тогава рязко може да усложните  взаимоотношенията си, дори някои ще се прекратят внезапно, но и добре премислено.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие ще се концентрирате върху кариерното ви развитие и професионална реализация,  но на този етап- те зависят пряко  от вид подкрепа и одобрение от страна на влиятелни или власт имащи личности,  от колектива, в който съществувате.

Определено ще има личности, които ще са на ваша страна, вашата популярност ще расте, може да се справите и с повишена конкуренция.

Все пак трябва да бъдете на щрек  от вид некоректност,  подвеждане,  което може да ви нанесе щети или да ви размине  с някой ваши очаквания и намерения.

Бъдете по-гъвкави в общуването,  балансирайте между вашите и чуждите интереси,  укрепвайте целенасочено контакти,  които могат да допринесат за благоденствието ви и така действително ще излезете победители, ще имате възможност да извлечете ползи  в обективно сложна  и предизвикателна среда.

Може да получите добра новина или известие, което очаквате от доста време  и то пак така касае  работата ви,  възможност да подобрите условията си на труд или да повишите доходите си,  да спечелите нещо важно за вас..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *