Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Риби

Риби

Венера вече е в вашия зодиакален знак,  така че ви закриля,  надарява ви с доза късмет.

Въпреки всичко самите вие може да изпитвате известно вътрешно безпокойство или неудовлетвореност,  желание за промяна…

Използвайте тази мощна енергия в позитивна, конструктивна посока  като не губите крайните си цели от поглед,  наблягате на личната инициатива,  избягвате противоречия,  които могат да напрегнат обстановката у дома или с важни за вас хора.

За сложни или противоречиви казуси, включително такива,  които касаят близкото минало или дома и семейството, благоустройството или хармонията у дома- сега могат да се намерят варианти, особено ако търсите такива. Информационният поток е много усилен, дава ви пълнота от знание, може да узнаете тайни, ако има такива,  понякога и с елемент на изненада.

Но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате. Вие сте в период,  през който трябва да си направите равносметка- с какво или кого да продължите напред или пък да се разделите.

За да осъществите правилен избор, ще ви помагат много разяснителни разговори и голяма яснота,  която получавате и тя ви помага да надникнете и в по-далечното бъдеще.

Ще има хора,  които ще подкрепят честолюбивите ви планове,  това може да бъдат ваши приятели,  колеги, колективът, в който съществувате- общо.

Високата социална активност, съзнателен стремеж да създавате или укрепвате подобни контакти ще се оказва много полезно,  така че е препоръчително да действате точно по този начин, мнозина ще реагират така по желание или необходимост и ще спечелят…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *