Uncategorized @bg Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

Информационният поток е много усилен, повечето от вас сега се сдобиват със своеобразна популярност,  мога да привлекат на своя страна влиятелна, власт имаща или енергична личност. Чрез общуване вие може да преобразите вашите партньорски отношения, лични или делови и то в напълно позитивна за вас посока.

Понякога може да ви се струва, че човекът до вас е по нетолерантен, дори агресивен, но в повечето случаи  вие ще можете да разчитате на добронамереност, вид помощ, особено ако се нуждаете от такава.

Подходящо време да делегирате отговорности, да обедините усилия с личности, с които имате общи интерес, гледате в една посока.

Партньорски връзки, които са надежни, сега ще станат още по-здрави чрез общи проекти, разяснителни разговори и т.н.  Ако това е невъзможно,  тогава това ще бъде силен признак, за различия, които ще искат доста време, за да се разрешат, ако това въобще е възможно.

Семейните Стрелци или тези, които живеят заедно с любим човек- действително ще трябва да проявяват по-голяма толерантност,  за да се справя с някои промени или предизвикателства в дома и да ги насочат в една по- подходяща и градивна посока, допринасяща за хармонията, а не обратното… Но това трябва да бъде съзнателен  и целенасочен процес с доза компромиси или повишена адаптивност.

На работното място са възможни изненади от страна на ваши колеги,  съответно чутото- може да преобрази някой ваши служебни контакти, вие ще се дистанцирате от такива, които могат да ви нанесат щети, буквално и в по-широк смисъл, а в по-крайна форма ще прекратите връзки или договори,  които са без перспективни.

В повечето случаи вие ще действате целесообразно, няма да губите материален интерес от поглед и ще спечелите от това, ще защитите интересите си…

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения, които могат да дестабилизират позициите ви на работното място. Прояви на повишена адаптивност, гъвкавост в общуването,  ще са ви много полезни…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *