Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 30.01-05.02.2023г. Зодия Телец

Телец

Вие се намирате в чудесен период през който можете и трябва да защитите вашите интереси  като направите пробив в кариерното си развитие,  повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват  или пък утвърдите авторитета си и вид успехи,  на които ще можете да разчитате през следващите месеци,  а може и повече,  така че да бъдете по-стабилни чисто финансово,  но не е само.

Това което ще ви помага и ще ви дърпа напред и нагоре, образно казано,  това ще бъде вашата висока квалификация,  собствените ви амбиции и инициативност.

Все пак може да се наложи да действате по-  адаптивно,  да допуснете нещо ново и различно,  което ще обнови живота ви и ще позволи вид прогрес да нахуе в него.  Не е  на изключено да се налага да се откажете от нещо,  за да придобиете друго и по- ценно или да платите своеобразна цена.  Ще имате избор и от вас ще зависи крайния резултат и изход.

Повишени разходи сега са доста вероятни,  но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции  във вас самите или по-светлото ви бъдеще.

Все пак ще бъде полезно да се пазите  от конфликти на интереси,  вид нечестност,  не е лоялна конкуренция,  която може да ви нанесе щети.

Ако не се предоверявате,  осланете се по-скоро на опита си,  а не само на красиви думи и обещания,  всичко ще е наред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *