Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.05- 05.06.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

Седмицата стартира с новолуние,  което е във вашия зодиакален знак,  така че това е едно от най-значимите за вас  събития  през цялата предстояща година.

Това новолуние ще ви даде шанс да заемете по-престижни или по-популярни обществени позиции чрез собствената ви и по-висока социална активност,  защото привличате на ваша страна  вид опека, покровител и т.н.

Струва си да бъдете по-инициативни,  защото сега сте в период,  през който градите нова енергийна програма за цялата ви предстояща  лична година.

Родените през тази седмица  получават като подарък нарастваща Луна, която ще им позволи  да просперират в предпочетено от тях направление, което ще допринесе за по-добри обществени позиции.

На този фон трябва да се има предвид, че Меркурий, вашият покровител е ретрограден до втори  юни и след това постепенно ще набере скорост в директното си движение.

На практика и през тази седмица Меркурий почти  е спрял  в своето видимо движение.

Това ще ви фокусира силно върху конкретна тема, която на този етап може да учите теза извън контрола си, може да е колебание- с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, понякога това могат да бъдат теми, които се отнасят до пътувания, премествания, юридически казуси, взаимодействие с хора извън близкото ви обкръжение…

През тази седмица вие ще имате възможност да въздействате на всичко гореописано,  предстоят развръзки, които дават достатъчно голяма яснота около 12 юни. Ако пътя ви към определена цел е затворен, тогава ще прелистите нова страница  след 12 юни,  мнозина ще се освободят от някаква тежест  и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *