Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.05- 05.06.22г. Зодия Везни

Везни

Седмицата стартира с новолуние,  което ще ви даде шанс да разширите хоризонтите си на развитие.

Някой от вас ще се концентрират  върху евентуални пътувания, премествания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, други- ще се захванат с уреждане на юридически дела, документи  и това може да се случи по оптимално добър за вас начин, но подписването на самите документи е добре да се случи след като Меркурий се обърне в директен, най-добре след трети юни, за да не е Меркурий стационарен и т.н.

Това е период, през който вие може да хармонизирате  партньорските си отношения  или може да откриете нов партньор, ако това ви интересува.

Намирате подкрепа, която ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

В душата ви ескалират силни емоции и страсти,  които ще ви подтикнат да направите важен избор, който пак така ще се отрази на онова, което имате- общо.

Ако в миналото-  някой нещо ви е дължал,  тогава сега и до средата на юни  може да очаквате раздвижване,  така че да си върнете нещо изгубено.

Ако вие нещо дължите обаче, ако в миналото са възникнали недоразумения между вас и хора,  които влияят на  благополучието ви,  понякога това могат да бъдат и финансови институции, тогава тези теми сега ще се възобновят, приемете случващото се като втори шанс-  да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди и да се справите с и приоритети.

Възможни са и повишени разходи,  в оптимален вариант- те ще бъдат полезни инвестиции- във вас самите или във вашето бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *