Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.05- 05.06.22г. Зодия Лъв

Лъв

Седмицата стартира с новолуние, което ще ви даде сили и оптимизъм за бъдещото ви развитие. Вие ще се стремите  да привличате повече внимание чрез вашите комуникативни умения, убедителност и т.н.

На практика- ще успявате да спечелите  на ваша страна  влиятелни или властимащи личности, можете да отвъртите авторитета си в колектив  и като демонстрирате висока квалификация или пък общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Вие сте в чудесен период, през който можете да вземете  по-добри обществени позиции или поне да направите първи крачки в тази посока,  а те ще зададат тенденции,  Вектор на развитие и за следващите месеци.

Възможно е вашите собствени нагласи  да са в тази посока или това е необходимост,  която може да е продиктувана по външни и независещи от вас причини,  например сменили сте колектива, вземате нова длъжност,  нови хора нахлуват в живота ви и т.н.

Каквото и да е,  препоръчително е да се възползвате от „приливната вълна“, която може да ви отнесе далеч.  Някой от вас  ще се сблъскат  със стари и неразрешени въпроси  с техни партньори, лични и делови, по-възрастни личности, вид авторитети, които влияят на вашата репутация или стабилност,  социален статус и т.н.

 

Приемете случващото се като втори шанс  да изправите евентуални грешки,  да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди  в разбирателството си с важни за вас хора.

В оптимален случай- настройвате ги да подкрепят честолюбивите ви планове, ако това е невъзможно,  тогава предстоят съответни развръзки или показателни събития около 12 юни …

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *