Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.05- 05.06.22г. Зодия Овен

Овен

Седмицата стартира с новолуние,  което ще обнови вашите връзки,  най-близка среда на съществуване.

Вие ще можете да оздравите важни за вас контакти,  някой от вас ще проявят висока социална активност,  която ще създаде условия- да увеличите вашата популярност, да привлечете по-широко внимание и подкрепа от страна на околните,  така че да спечелите съмишленици,  да стигнете до важни договорки,  които ще имат широко отражение за бъдещето ви развитие.

Част от шансовете могат сами да застават на пътя ви, други вие ще трябва да отключите и като преговаряте за интересите си,  споделяте идеи,  желания,  които ще бъдат подкрепени от хора,  които могат да допринесат за чувството ви на щастие,  вид удовлетворение  и т.н..

При всички случаи общуването ще се превръща в проводник на множество възможности…

През тази седмица  вие ще имате шанс  да си върнете нещо изгубено,  в друг случай-  можете да преосмислите решения от миналото, които касаят финансовото ви състояние.

Може да се изправите пред трудност, но приемете това като предизвикателство, което ви дава втори шанс, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди, който пряко влияе на материалното ви състояние.

Нещо, което ви е вълнувало силно в края на  април, сега може да ви фокусира силно, така че да утвърдите мнение,  да вземете радикални мерки, а това да доведе до съответни развръзки,  ако не веднага,  то до 12-ти юни  и с отражение върху това, което имате, в един по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *