Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 30.05- 05.06.22г. Зодия Скорпион

Скорпион

Седмицата стартира с новолуние,  което може да постави едно ново начало  в вашето благосъстояние.

Вие имате възможност да направите положителни реформи,  които да ви подействат обогатяващо  и следствие на  повишаване на доходите,  ако условията на труд го позволяват, намиране на нова и по-престижна работа,  подкрепа от страна на влиятелни хора и т.н.

Чисто материални приоритети  или отчитане на това-  кое е истинското ценно и важно за вас,  подобни равносметки ще ви накарат да направите извор,  в повечето случаи това ще доведе до положителни трансформации.

Ако в миналото между вас и важни за вас хора,  ваши партньори лични или делови  са възникнали недоразумения,  тогава те сега могат да се възобновят  и да доведат до базисни промени,  които се отразяват на всички останали нива от живота ви.

В друг случай- това са стари и неразрешени казуси,  които касаят дома, семейството, недвижимо имущество или местоживеене.

Приемете случващото се като втори шанс  да реагирате различно, за да получите по-добър резултат от преди, да промените нещо в подхода си, ако се налага, да наваксате с някои пропуски, да поправите грешки и т.н..

Окончателен резултат и вид развръзки можете да очаквате около 12-ти юни или след тази дата- подобни теми губят своя смисъл и значение. Повечето от вас и въпреки някои предизвикателства, се радват  на повече добронамереност и разбиране от отсрещната страна, възползвайте се…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *