Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Везни

Везни

От началото на седмицата  Меркурий  ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие  ще се оказвате в центъра от дебати  или ще може да проведете доста конструктивни разговори, Особено през втората част от седмицата.


Думите ви имат чуваемост, но може да се наложи да преминете през вид преоценки- какво действително искате, какво е най-ценно за вас, за да направите правилен избор и да насочвате бъдещи тенденции в оптимално позитивна за вас посока… Важното е, че ще има варианти, това е сила, но и отговорност.

Ежедневието ви  все така е извън обичайния ритъм, възможно е да ви се налага да наваксвате  с ангажименти, които са изостанали във времето  или сте в процес, през който трябва да прецените какво да оставите зад гърба си, защото е без перспективно и с какво да продължите напред.

В оптимален случай- ще намерите време за почивка, да обърнете повече внимание и на себе си.

Някой от вас ще открият алтернативи за печалба, ако се нуждаят от такава  и в лицето на скрита или неочаквана подкрепа.  Може би трябва да намалите темпото, да не се натоварвате твърде, за да не се почувствате преуморени. Не всичко протича по предварителен график  и затова е препоръчително да  реагирате на момента, за да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от предизвикателства.

Ако нещо не върви-вероятно това ще е признак, че няма енергия и потенциал да остане в живота ви.

Подходяща е през тази седмица  да си доставите някакво удоволствие, като намерите време и за развлечения, за любими хора, така че да укрепите сърдечни връзки, ще имате такава възможност, особено през втората част на седмицата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *