Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.08- 05.09.21г. Зодия Дева

Дева

През цялата седмица  вие може да сте силно фокусирани  върху важни за вас връзки, лични или делови, партньорски отношения.


Може да ви се налага  да обръщате повече внимание на отсрещната страна, да и помагате, защото тя има нужда от това и т.н.

В друг случай- вие може да се стремите да разрешите евентуални спорни въпроси, недоразумения…

Ако има скрити процеси, ерозивни, които ви влияят- те сега ще изплуват на повърхността, ще ги идентифицирате, за да се справите с това  и то по един по-решителен и краен начин.

Възможно е определена личност  да отнема твърде много енергия или време, вие ще прецените- дали това си заслужава, дали има изход и решение, това ще бъде по-видно  през втората част от седмицата.

Вашата креативност ще расте, ще откривате все повече варианти на развитие, особено, ако се нуждаете от такива…

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация- ще се превръщат в отдушник на евентуално напрежение или проводник на допълнителни възможности.

Друга водеща тема  е финансовото ви състояние, този фокус ще се усилва през седмицата, Не са изключени някакви големи преобразования, например- инвестиции в бизнес, може и в любими хора, във вас самите. Също- преоценки на приходи и разходи, намиране на нови и дълготрайни източници за печалба или стабилизация на настоящите доходи…

Тази тенденция като възможност и перспектива ще се усилва през втората част от периода, така че ако имате подобни желания е хубаво да действате целенасочено и вие може да осъществите за плуването..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *