Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 30.09- 06.10.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Социалната ви активност е много висока, не ви липсва внимание и подкрепа, но не всички са чак толкова доброжелателни към вас. Възможно е да има персони, които действат против интересите ви или пък това е повишена конкуренция, която трябва да преодолявате, все пак може да са и собствените ви равносметки, преоценки, които ескалират следствие на случващото се и които ви подтикват да дадете нова стойност на важни за вас хора. При всички случаи тя ще е по-реалистична, дори и не винаги да е „висока“…

стрелец1Периодът е подходящ да създавате и укрепвате връзки, така че да заемете по-престижни позиции в колектив или поне- да защитите авторитета си. В известен смисъл тези послания към  вас са императивни, за да избегнете загуби-в един по-широк смисъл.

Имате шанс да влияете и насочвате събитията, може да инвестирате в себе си, да се ориентирате само към личности, които са преминали „проверката на времето“, образно казано, а останалите да ги отстраните от пътя си, за да избегнете щети.

През втората част на седмицата все повече ще сте склонни да не изказвате всичко, което мислите, възможно е ежедневието да излезе извън обичаен ритъм с допълнителни ангажименти, но и шансове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>