Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 30.10-05.11.2023г. Зодия Лъв

Лъв

Периодът е подходящ да изградите една здрава основа,  върху която да надградите всичко останало. Може да попаднете в ситуация,  която изисква своеобразен „рестарт“ на всички нива от вашия живот.

Например,  да обновите вашето кариерно развитие,  да се приспособите към някакви променени условия на труд,  за да сте по-успешни. Ако се движите в правилна посока,  тогава Сега може да получите внезапен шанс  за повишаване на доходите.

Печалби може да имате от различни и неочаквани източници,  някой от вас ще получат награда  за полагане от тях усилия или ще направят пробив,  ще постигнат успех,  към който са се стремели дълго,  а той пак така влияе върху материалното им състояние.

Ценете високо онези, хора и обстоятелства,  които  сега допринасят за ваши печалби,  можете да разчитате на тях на различни нива,  включително и в чисто финансов аспект,  понякога това дори могат да бъдат ваши близки.

Ако тенденциите не са такива,  ако е необходимо да направите рязък завой в кариерното си развитие,  тогава вие сега ще се откажете от ангажименти  или това ще се случи по външни и независимо от вас причини,  така че да си потърсите в бъдеще и да намерите нещо друго и по-подходящо за вас,  ако не веднага, то в края на ноември и през декември,  когато се оформя такива шансове,  а вие да просперирате на нова работа,  а вие да просперирате на нова работа,  която в значима степен кореспондира с вашия творчески потенциал или чувство на щастие.

Не е изключено да ви се налага да прекарвате повече време у дома,  да обръщате внимание на близките и на семейството си.

Пазете се от недоразумения,  които могат да прераснат в конфликти,  да създадат напрежение в най-близката ви среда… Не губете по-далечни цели от поглед  и ще превъртите тази мощна енергия  в оптимално позитивна за вас посока.  Иначе може да се въвлечете в напрежение у дома,  което ще ви влияе дълго и със съответните последици…

Някой от вас може да се захванат с ремонти, разрешаване на битови и имотни казуси,  в такъв случай пак така ще се изисква от вас повече търпение,  иначе прибързани или преувеличени очаквания  ще имат обратен от желания или очаквания резултат.

Любовта на този етап е на заден план или е по-хладна,  филтрира се от разума, от практични оценки, а ако те подсказват,  че определени връзки си заслужават,  тогава те ще се оздравят, иначе- точно обратното, но в такъв случай това ще е добре преценено…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *