Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.01- 06.02.22г. Зодия Везни

Везни

На първи февруари  предстои новолуние,  което ще зададе едно ново начало  във вас и сърдечни отношения.

В този процес-  вие може да се сблъскате с някакво предизвикателство,  което можете да преодолеете  като анализирате миналото,  проследите причинно-следствени връзки.

Ако забележите,  че във вашите взаимоотношения  настъпва известен хлад, значи-  може да се наложи да обръщате повече внимание на близките си,  особено, ако забележите,  че те имат нужда от подкрепа- морална или чисто финансова.

В друг случай-  известна дистанция между вас може да се получи,  ако забележите,  че отсрещната страна  не е твърде надеждна, не можете да разчитате на нея  и  ви изненадва по някакъв начин,  дестабилизирали,  дори и чисто финансово.

Вариантите са много  като самия живот,  но преодоляването  на някои различия  или проявата  на загриженост, вид взаимопомощ-  ще направят  вашите отношения по-здрави  и то за дълго.

Ако това е невъзможно, може и да прекратите тези връзки.

На този етап- повечето от вас могат да разчитат на своето семейство, в него са възможни позитивни преобразования, ако в миналото сте се сблъскали с някои предизвикателства в този сектор, сега те ще започнат да се канализират  в оптимално позитивна и подходяща за вас посока… Можете да инвестирате в семейството си или в дома си,  но също така и да разчитате на тях,  а вашият дом  да е в пълна степен и „ вашата крепост“… В професионален аспект- могат да ескалират събития,  които напомнят на голямо начало, в повечето случаи- позитивно за вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *