Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.01- 06.02.22г. Зодия Козирог

Козирог

На първи февруари  предстои новолуние,  което  ще обнови  вашите доходи,  благосъстояние или стабилност- в един по-широк смисъл.

 На този фон  от вас ще се изисква да преодолеете някакво предизвикателство, възможно е- дългове от миналото да ви застигат,  от вас да се изисква да преоцените приоритети  като приходи и разходи, а също може би-  да отговорите на повишени изисквания,  които пак така ще имат  позитивен ефект,  но ще изискват от вас пълна мобилизация, по-голяма инициативност и т.н.

Към настоящия момент-  вие получавате много широка подкрепа  от страна на хора или обстоятелства.

Всъщност, намирате се в един от най-важните периоди за вас през годината.

Общуването  се превръща в проводник на множество възможности,  шанс за благоденствие, да сбъднете вашите съкровено желание,  да осъществите целите си.

Преговаряйте,  искайте, за да ви се даде.  Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими и добри резултати  ще можете да постигнете. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви  и под формата на добри новини, предложения, вид подкрепа и т.н.

В любовта на този етап  и за повечето от вас-  всичко е наред.

Ако не е така,  тогава трябва да знаете,  че имате значима сила и влияние,  така че да насочвате тенденции в избран от вас направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *