Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 31.01- 06.02.22г. Зодия Стрелец

Стрелец

На първи февруари  предстои новолуние,  което ще обнови или промени най-близката ви среда на съществуване.

В този процес-  вие ще преосмислите ваши връзки, част от тях ще бъдат укрепени, но други- ще прекратите  като ненадеждни, ако има такива- те ще се проявят в пълна степен, за да вземете адекватни мерки. Водите доста сериозни разговори, може да чуете истини  или миналото да ви настигне по някакъв начин.

Някаква новина  е способна да преобърне бъдещите ви планове… Взаимодействието с по-възрастни или влиятелни личности, особено на работното ви място,  не е твърде лесно,  защото са нараснали изискванията, в някои случаи може да се изправяте пред вид несправедливост  или предизвикателства, което трябва да преодолеете.

Успехи,  които завоювате на работното си място- ще се закодират задълго и със съответните  позитиви, така ще можете да повишите доходите си или поне да ги стабилизирате.

Ако това е невъзможно,  тогава може да решите да прекратите  договори и контакти.

Като минимум разбирате- какво имате да преодолявате  или на какво може да разчитате  в чисто професионален аспект,   и то в по-далечна перспектива.

Чудесен признак ще бъде,  ако всичко е наред  или дори ако сте  готови  да прескочите  някои трудности, извоювате труден успех, който ще утвърдя авторитета ви, ще подобрят благосъстоянието ви, ще имате такъв шанс, ако сте на прав път…

Повечето от вас  могат да разчитат на семейството си,  на морална и материална подкрепа от тях.

Намирате се в чудесен период да хармонизирате и подобрите  семейната среда, да се справите с битови или имотни казуси.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *