Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.05- 06.06.21г. Зодия Дева

Дева

Меркурий, вашият покровител е ретрограден, така че ви подтиква да преосмислите решения, които са свързани с кариерното ви развитие или други ключови въпроси отнасящи се до социалния ви статус, включително партньорски или брачни отношения.

В този процес ще можете да разчитате на конструктивните си и рационални съждения, те ще ви помогнат да направите пробив в избрано от вас направление и приоритетно на работното ви място. Например- можете да утвърдите авторитета си сред колеги, да се доберете до влиятелна опека от страна на власт-имаща персона, може да се изкачите по йерархичната стълбичка, също- да наваксате с евентуални пропуски или грешки от миналото, да сте в процес да си върнете минал шанс и т.н.

Не толкова лесно звучат приоритети, които се отнасят до взаимоотношения. Там се налага да страните от нелоялни или подвеждащи личности, очевидно не всички ще са такива, но ще ги има…а водеща за вас цел ще бъде- да страните от тях или да измислите начин да ги елиминирате като вредно въздействие. Това може да се случи като залагате на опита си, качествата си и не позволявате да ви въвличат в интриги.

Партньорските и романтични отношения са в изпитателен период, нека това да е повод да изчистите недоразумения като вникнете в дълбочина, проследите причинно-следствени връзки. Важно е и какво искате…за да не се изгубите, образно казано.

Чудесен признак е, ако всичко е наред, можете да разчитате на хармония и разбирателство и в бъдеще.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *