Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.05- 06.06.21г. Зодия Овен

Овен

Вие сега може да сте обсипани от новини, впечатления, предложения…Всичко това ще ви помогне да видите обикалящата действителност от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл. Някой от вас ще узнават тайни, други ще бъдат споходени от интуитивни прозрения…

Общуването може да ви помогне да видите изход или вариант за дестабилизираното ви финансово състояние или възможност да подобрите и обновите доходите си.

Може да сте провокирани силно да правите равносметки- на кого и в каква степен можете да разчитате и действително е полезно да се пазите и от измами и манипулации, които по правило можете да идентифицирате.

В процес сте на промени на вашите връзки, част от тях ще се оздравят, но други ще се прекратят и според това на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети- морални или дори финансови.

Този процес ще продължи почти през целия юни, но засега получавате подсказки, а както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Не е изключено известно напрежение в душата ви, то може да е провокирано от желанието ви за промени, да разчупите онова, което не ви удовлетворява. Възможно е да водите разяснителни разговори в дома си, решения, които вземете да се отразят на кариерното развитие. Но и обратното е вярно- евентуално напрежение у дома- може да се отрази на социалния ви статус и бъдещи планове, които ще засегнат глобално общественото ви положение.

Не губете целите си от поглед и ще канализирате тази мощна енергия в конструктивна, а не разрушителна посока. Дори и това да изисква промяна, наместване на пластовете под краката ви, всичко ще е под контрол, ако действате рационално и инстинктивно, а не емоционално и необмислено.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *