Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 31.05- 06.06.21г. Зодия Скорпион

Скорпион

В душата на повечето от вас ескалират силни страсти, това ще се превръща в повод за разяснителни разговори, те могат да изчистят недоразумения, но могат да прекратят и връзки, договори, които за безперспективни и напрягащи. Нещо се променя във вашата среда, това е силно преобразуващ период за мнозина и повишения информационен поток, вид знание, което получавате ще е верен ориентир, особено, ако чувствате, че сте на прага на житейски кръстопът и трябва да изберете посока.

Може да чуете знакови новини и нека те са ви полезни…

Друга водеща тема е материалното ви състояние, което е като скачени съдове за любими хора, бизнес, че и развлечения, тоест- инвестирате в тях или съотношението приходи-разходи се влияе в значима степен. Сега е моментът да анализирате какво ви дестабилизира, за да го отстраните.

Не са изключени и равносместки- на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети- финансови или морални. Чудесен признак е, ако всичко е наред, това ще очаквате и в бъдеще, но евентуални пробойни или ерозивни процеси, които сте забелязали- трябва да бъдат спрени своевременно, помислете, изградете си стратегия…

През втората част на периода ценете високо хора или обстоятелства, които са повод за сърдечна радост, шанс за по-дългосрочни успехи, те може да не са случайни и за дълго да допринасят за щастието ви.

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *