Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.07-06.08.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Първи август предстои пълнолуние,  което ви дава пълнота от знания,  които засягат вашето финансово състояние или сигурност- в един по-широк смисъл.


Ценете високо хора и обстоятелства, които ви подкрепят или допринасят за благоденствието ви.

Ако определени личности са способни да ви нанесат щети  или някой източници на доходи са изчерпани, тогава не се опитвайте да ги задържате, защото нищо ново не прораства върху нещо старо, а от вас може да се изисква да прелистите нова страница.

Трябва да се подчертае, че вашето благоденствие  на този етап и в значима степен  се определя  от подкрепа- морална или материална, която можете да получите от страна на хора, които влияят на материалното ви състояние.  Препоръчително е съзнателно да се концентрирате върху укрепването на подобни контакти…

Същевременно е хубаво да прекратите други, които ви дестабилизират, нанасят ви щети…

Ако в миналото са възникнали спорни въпроси, конфликти на интереси, сега те могат да се възобновят, но вие може да приемете случващото се като право на втори опит, така че да намерите по-добър изход и решение, за да сте победители и да спечелите.

Трябва да бъдете все пак по-внимателни при взаимодействието с финансови институции и на този етап не препоръчително да поемате прекалено големи рискове, да задлъжнявате или да подписвате дългосрочни финансови документи…

Няма да е чудно, ако такива документи се объркат, забавят и т.н.  Информационният поток е много усилен  и ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще.

Вие все по-малко сте склонни да правите компромиси, това ще ви помогне да наложите мнението и авторитета си, но същевременно ще дистанцирате от обкръжението си определени личности, към които се държите по хладно…

В друг случай- директно ще прекратите връзки и договори, за които отчитате, че нямат място в бъдещето развитие.

Някой от вас може да решат да пътуват, тогава това ще има благотворно въздействие върху сърдечни отношения, може да си прекарате приятно.

Не е изключено да пътувате  и във връзка с бизнес, това също е твърде вероятно да има благотворен ефект…

Мнозина ще демонстрират висока амбиция, често ще действате с голям размах, а това по един естествен начин ще има широко отражение.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл- ви стимулират, мобилизират, амбицират…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *