Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.07-06.08.2023г. Зодия Овен

Овен

От една страна вие изпитвате силно желание да удовлетворявате ваши прищевки, да следвате поривите на сърцето си, така че  намерите начин да се отпуснете, да се позабавлявате в компанията на любими хора или пък да се занимавате предимно с онова, което ви е приятно…


От друга страна- от вас се изисква да бъдете все по организирани, да отхвърляте и  рутини, служебни дела, за да не пропускате шансове, за да избегнете евентуална дестабилизация в чисто финансов аспект, за да не позволите да бъдете изместени от конкуренция на работното място.

Ако успеете да балансирате между двете, тогава сега вие ще успеете да излезете победители, ще можете да повишите доходите си или да постигнете успехи, които за дълго ще имат благотворен ефект върху професионалната ви реализация, материално положение.

Ако действате целенасочено в посока- печалби,  тогава ще може да направите пробив в това направление и да разчитате дълго  на съответните постижения. Вероятно повишени разходи ще ескалират, но те може да бъдат оправдани, полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, във ваш бизнес или в любими хора.

Почти през цялата седмица ще може да набелязвате  евентуални слаби звена, които трябва да преодолявате  и които могат да засягат честолюбивите ви планове.

Не е изключено да сте принудени да наваксате с изостанали ангажименти…

Отново като вариант- може да решите да оставите нещо зад гърба си, което само ви натоварва, но не ви носи ползи..

Ако в миналото са възникнали ситуации, които приличат на конфликти на интереси, сега те могат да се  възобновят, от вас ще се изисква да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди..

Любовта се тества за здравина, чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек. Ако усетите отчуждение, анализирайте причините, за да ги отстраните, доколкото това е възможно…

Случващото се може да има широко отражение в бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *