Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 31.07-06.08.2023г. Зодия Телец

Телец

На първи август предстои пълнолуние, което може да зададе тон на цялата предстояща седмица.


Това Пълнолуние е едно от най-важните за вас през цялата година, което ще ви покаже в различна степен- до какви върхови постижения можете да се доберете, какви промени евентуално предстоят в социалния ви статус, който може да включи- кариерно развитие, семейство, брачни отношения.

Ако забележите евентуални слаби звена, опитайте се да ги отстраните своевременно, за да не прорастват като минимум през следващите около две седмици, а може и повече.

В душата на мнозина може да е по-неспокойно,  защото се нуждаете от промени, за да се чувствате по-стабилни и щастливи, понеже върху вас могат да тежат ангажименти, които се влачат много дълго, но все още не намират изход и решение.

От вас сега може да се изисква да действате различно, за да постигнете по-добър резултат от преди, понеже миналото ви застига по водещи за вас теми. Звездите ви фокусират силно върху приоритети, които се отнасят до дома и семейството, разбирателството у дома, това също могат да бъдат битови и имотни казуси или такива, които се отнасят до местоживеене… Вашата интуиция и креативност ще ви помагат да превърнете всякакви такива предизвикателства в полза.

Мнозина ще могат да разчитат на любими хора…

Вие също така може да включите вашата практичност, която ще ви помогне да не губите  здрава почва под краката си.

Избягвайте емоционални реакции, дори и да сте провокирани за това, които могат да ви дестабилизират на различни нива… Мнозина ще имат повече нужда от почивка и развлечения, препоръчително е да намерите време и за това, мнозина ще реагира точно по този начин и ще успея да се разтоварят от известно напрежение.

На този фон- сблъсквате се с истини, които ви помагат  да видите важни за вас хора „без украса“ и „розови очила“.

Дори и не винаги това да е приятно, все пак има оздравяващ и полезен ефект…

Рутината на този етап е на заден план или имате нужда от почивка, да намалите темпото…

Ако това не е ваша тема, значи се готвите да извършите голяма промяна в живота си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *