Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.10- 06.11.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Аспектацията на звездите  ви концентрира върху професионалната ви реализация.  През тази седмица ежедневието ви едва ли ще протича по предварителен график. 

Перманентно могат да възникват изненади,  които да променят предварителните ви очаквания.

Ако на работното място се налагат преобразования,  то това ще бъде особено видно сега.

От вас може да се изисква да проявите повишена адаптивност,  за да отговорите на нови условия на труд или изисквания,  включително да повишите знанията или квалификацията си,  а понякога тенденцията може да отключи и принудителни командировки,  необходимост да наваксате с някои изостанали дела или такива,  които отчитате за извън контрола си.

Някои от вас ще трябва да променят ритъма в ежедневието си,  за да бъдат по-здрави и успешни…

Колкото сте по-адаптивни,  отворени към нещо ново и различно,  толкова повече ще превъртате всички предизвикателства в полза.  Марс вече е ретрограден във вашия зодиакален знак,  така че вие може да размислите,  може да преосмислите вече взети решения,  които касаят ключови въпроси свързани със социалния статус,  обществено положение, кариерно развитие, репутация  като минимум.

Ако в миналото сте допуснали да ви подведат или да ви дестабилизират по някакъв начин,  сега вие може да промените подхода си,  може да действате различно,  за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Придържайте се към факти,  не позволявайте да ви въвлекат в нещо нечестно или съмнително като изход,  щото трудно ще се измъкнете после от подобни ситуации и това ще има широко отражение.

Някой от вас може да изпитват колебания по кой път да поемат,  гледайте в по-далечното бъдеще,  но и анализирайте миналото,  за да не се изгубите,  образно казано.

Любовта е на заден план  или някой от вас може да охладнеят  към половинките си,  ако имат такива…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *