Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 31.10- 06.11.2022г. Зодия Телец

Телец

Партньорските отношения са във фокус  сега повечето от вас.  Дните след новолунието и слънчевото затъмнение- вие можете или трябва да зададете едно голямо ново начало,  което понякога може да е съпътствано  с малки или по-големи земетресения,  образно казано,  които да изчистят напрежение,  съответно недоразумения и да ги канализират в една по позитивна и конструктивна за вас посока. 

Вашите отношения могат да се променят в една или друга посока понякога внезапно, дори с елемент на изненада,  но напълно закономерно и очаквано.

По друг начин казано- случващото се е в пряка връзка с близкото минало,  така че може да ескалират разяснителни разговори,  неразрешени въпроси или стари чувства може да изплуват на повърхността.

Това може да е напълно позитивен процес,  пречистващ,  даващ възможност да превъртите всички предизвикателства в полза,  така и ще бъде,  когато съответните връзки са перспективни.

Ако това не е така,  тогава вие внезапно ще се дистанцирате или ще прекратите взаимоотношения,  които не кореспондират с бъдещото ви развитие.

Контактите ви с другите-  в личен и делови аспект,  ще са проводник на трансформации.

Околните ще влияят на ключовеиза вас въпроси,  включително стабилност,  кариерно израстване,  социален статус.

Сега вие може да се изкачите по  йерархичната стълбичка,  ако получавате достатъчно одобрение,  но може да ви се наложи да прелистите нова страница,  а животът ви да се рестартира на различни нива,  ако трябва да потърсите и намерите  друга и по-подходяща среда,  която ви подкрепя.

Така вие може да  обновите професионалната си реализация,  може да направите рязък завой,  но в този процес ще участвате активно, ще имате избор,  по друг начин казано-  крайният резултат ще зависи силно от вашите желания.

Ако в миналото сте направили някои грешни стъпки,  които касаят финансовото ви състояние,  сега ще трябва да поправяте това,  за да спрете течове,  за да  избегнете и  бъдещи загуби.

Изградете си правилна стратегия, ако се налага странете от хора и обстоятелства,  които може да ви действат по този начин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *