Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 31.12.2018г.- 06.01.2019г. Зодия Дева

Дева

През тази и следващата седмица може да произтече важно събитие, което ще касае вашите сърдечни отношения с любими хора- от деца до партньори. Посоката може да е по-голяма самостоятелност, независимост, която ще надгради връзките ви, а може и да е необходимост да действате по-практично, за да подействате стабилизиращо и конструктивно на този сектор. Ако има натрупани недоразумения, то ще се проявят в по-ярки краски, така че да вземете адекватни мерки.

Периодът е доста отрезвителен, може да е съпътстван от равносметки и анализи на случващото се, промени в бъдещите планове, повечето от вас ще изглеждат в очите на околните като важен, определящ фактор, но също- доста взискателни, изискващи, понякога-безкомпромисни и т.н., вероятно и не без причина.

Ако имате собствен бизнес, занимавате се с хоби, което е и ваша работа, тогава повишените ангажименти ще водят и до повишаване на авторитета ви. Набележете евентуални слаби звена, за да ги преодолеете, като използвате „приливната вълна“ и Новолунието след 06 януари.

Появява се нова тенденция, която ще изисква преразпределяне на ресурси- предимно финансови, за да защитите интересите си. Усетете „на къде духат ветровете“, на кого можете да разчитате и кой може да ви дестабилизира.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>