Месечен хороскоп зодии

Хороскоп за септември 2017г.

Хороскоп за септември 2017г.

109079Овен

Онова, което ви въодушевява и пали през септември е възможността да увеличите популярността си, да подействате положително на общественото си положение като разширите кръга си от познати, хора, с които взаимодействате и са ви полезни, повишите квалификацията си, пътувате…До 22 септември вие имате възможност да скрепите връзките си /лични или делови/, действайки целенасочено в подобна посока. Не е изключено да ви се налага да балансирате между силното ви желание за свобода, независимост в един по-общ смисъл и интересите на важни за вас хора. Напомням, че до края на септември мие сте в период, когато успехите ви могат да се преумножат точно срез контактите ви и всъщност, това е водещо условие, на което трябва да наблегнете. Все пак, вие сте в период, който ви дава доста шансове, това може да е благоприятно, а може и да е повод да се изпита собствената ви привързаност, особено до 10 септември и в дните 1-2 и 9-10 септември. Тези дати са важни и превключващи, показателни, за сърдечните ви дела, онова, което отчитате за ценно. Всички новини през тези дни следва да се разглеждат като важни, също такива, които могат да ви занимават през идното полугодие или повече…

До 22 септември звездите ви закрилят в сфера, касаеща любов, творчество, там, където можете проектирате своите чувства и желания…

След 23 септември се натяга непредвидимост в партньорството ви, социалния ви статус-генерално, който е като скачени съдове за одобрението или пък отказ от подкрепа от страна на околните. В крайна сметка, вие вече трябва да сте усетили и да знаете в каква посока клонят развръзките, имали сте достатъчно подсказки и алтернативи да влияете в началото на месеца…Е, в края на септември събитията се движат повече по инерция, предстоят резки промени- за едни спонтанно задълбочаване на отношения чрез важни и скрепващи решения, известия, нова любов, а за други- бърза или неконтролируема раздяла.

Всичко това се случва на фона на една друга паралелна действителност- нарастват ангажиментите ви на работното място, вие сте все по-натоварени, не са изключени допълнителни или непредвидени задачи за изпълнение или това са нови условия на труд, на които трябва да отговорите- като се съобразявате с власт имащи или пък повишите квалификацията си, за някой това може да са принудителни командировки, премествания, повишена конкурента среда. При всички случаи до 22 септември ще ви се налага да се вглеждате повече в детайлите, за да не попаднете във водовъртеж от недоразумения, спорове, умишлени подвеждания, където „целта оправдава средствата“, но резултатът не винаги е предвидим…

Новолунието на 19 септември поставя ново начало в професионалната ви реализация, постарайте се това ново начало да е съпътствано от обединени усилия, попълнени евентуални пропуски, а не раздразнение, напрежение, способни да се отразят и на физическото ви здраве…

Телец

През първата десетдневка на септември все още могат да ви озадачават въпроси, които се отнасят до дома и семейството ви, това касае всички, но подчертано- родените в трети деканат на зодията. Възможно е да изпитвате вътрешни колебания или да се налага да вземете важни, определящи решения, които ще се отразят на всичко горе-споменато. Следва да обръщате подчертано значение на случващото се, особено в дните 1-2 септември и 9-10 септември, защото то може да зададе базисен вектор на бъдещото ви развитие през идното полугодие или повече. Набележете слабите звена, концентрирайте усилията си върху шансовете, които се оформят и не насилвайте събитията. Изглежда, че през септември Съдбата ще ви закриля повече в онази част, в която умеете да се водите от рационалните си съждения, дори и понякога това да е за сметка на раздели с илюзии, особено по отношение на обкръжението ви.

Мнозина ще изпитат непреодолим стремеж да подобрят средата си на съществуване и действително ще я обновят, ще възникнат такива шансове до 22 септември..

Традиционно през септември вие притежавате повече късмет, защото следвате сърцето и не правите компромиси с онова, което обичате. Същевременно, това е време, през което можете да разгърнете потенциала си, като последвате мечтите си. Изглежда, че през тази година този процес ще е съпътстван и с някаква „жертва“-образно казано или компромис, ако сте съгласни да го извършите. В друг случай равносметките относно любими същества, близки до сърцето ви /от приятели, партньори до пораснали деца, ако имате такива/, са съпътствани със спорове, ярки изказвания, които да изчистят евентуални недоразумения. В този процес вероятно няма да се разминете от вид конкуренция- кой над кого ще надделее с мнението си, а в оптимален вариант- енергична личност ви указва съществено влияние, напътства ви, изпитвате силна страст, налага се да обръщате повече внимание на любимите ви същества или ви е трудно да се откажете от някакво изкушение.

Почти през целия септември променяте мнението си за околните, вероятно не без причина, полезно е да се пазите от подвеждане, вид нечестност, не е изключено и нещо тайно да стане явно..Тестват се взаимоотношенията ви за лоялност и/или издръжливост.

Показателни или превключващи са дните около Новолунието 19-20 септември.

През последната деседневка на септември все по-водеща тема е професионалната ви реализация. Може да получите внезапни предложения, които да увенчаят с успехи вашите предишни усиля, а може и вие рязко да промените кариерното си развитие, поради равносметки, външни провокации, нови перспективи за развитие…Още в началото на септември имате подсказки за своеобразното ново начало.

Близнаци

През първата деседневка на септември информационният поток продължава да е доста усилен, чувате новини, водите разяснителни разговори, провеждате срещи, които могат да преобърнат начина ви на живот, това важи за всички, но подчертано за родените в трети деканат на зодията. С особена важност трябва да се отнасяте към случващото се на 2-3 и 9-10 септември или това са събития, които ще са водеща тема за идното полугодие или повече. До 10 септември вие имате шанс да извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление като сте социално активни и общувате с повече хора, някой трансформации ще застават внезапно на пътя ви и ще са в резултат на промени засягащи околните, но рефлектиращи и върху вас самите. До 22 септември мнозина от вас ще сбъднат своя съкровена мечта, но това може да преобрази декорите на съществуване-образно казано.

До 05 септември у вас се оформя окончателно мнение и със съответните последици. Възможно е да се колебаете, да изпитвате съмнения и после всичко се изяснява…Вашият управител и покровител Меркурий започва да се движи напред и ви измъква от сложни ситуации, особено след 10 септември. Лайтмотив се оказва необходимостта да се разделите с илюзии, хора, които ви носят повече щети, отколкото ползи. Вид измами или нечестност могат и да ескалират, но ще се разобличават и със съответните последици ,предимно до 10 септември и после в дните на Новолунието 19-20 септември.

Променят се базисни приоритети. За повечето от вас това е- домът, семейството, условия на съществуване-общо. Не е изключено да възникнат спорове, които да изчистят евентуални недоразумения или това са неизбежни диспути, които ще се отразят на социалния ви статус-генерално /кариерно развитие, брачни отношения/…В оптимален вариант- предприемате ремонти, уреждате имуществени казуси, но това не се случва без доза напрежение, което по правило можете да туширате, ако влагате енергията в активни занимания и инициативност на практика, а не само говорене. Може да е дошъл моментът да освежите фонът си на съществуване, а после тенденциите, които сте създали ще прорастват или ще ви влияят през идните две години като минимум.

През последната десетдневка на септември предстоят много изненади или бързо развитие, което ще смени положението ви в колектив, поради премествания, нова длъжност или поне- начин, по който ви възприемат. В друг случай- ситуацията около партньори или пораснали деца ви принуждава да бъдете крайни и със съответните последици.

Припомням, че до 22 септември вие сте в прекрасен период да сбъднете мечтите си и е от съществено значение още в началото на септември да действате в добре обмислена  посока…След тази дата- в значима степен тенденциите се развиват повече по инерция и получавате онова, към което сте „завъртели колелото“ преди това. Ако все пак се разминете с целта, вероятно ще бъдете компенсирани от друго, по-перспективно за собственото ви развитие и предопределеност.

Рак

През първата десетдневка на септември изтича важна енергийна програма, която засяга онова, което имате-общо. Това може да са доходи, може да е имотно състояние, въпроси, които се отнасят до семейството ви, благоустройство, уреждане на казуси в този сектор и т.н. Звездите ви дават шанс внезапно и бързо да промените въпроси касаещи всичко горе-споменато, въпреки че това е нещо, за което вече сте получили „сигнали“, така да се каже- предупредени сте за тенденциите. Нюансът е, че ви се дава втора възможност да повлияете на случващото се, да наваксате с евентуални пропуски или пък да се отпушат допълнителни варианти, дори и под формата на изненада. Някой от вас могат да получат голям подарък, но други-не. Не всичко ще бъде продуцирано от собствената ви воля, може да съществува и елемент на принуда, като намеса от Съдбата, вид предопределеност, към която следва да се приближите…В повечето случаи не бива да се насилват перспективите, а само да се съобразяваме с тях, предвид затъмненията и защото винаги има смисъл, понякога не можем да оценим „на момента ползите“ в нещо непривлекателно, а желаем друго, което не кореспондира с реализацията на собствения ни потенциал, тогава предимно се намесват и външни сили…Показателни са дните 2-3 септември и 9-10, следете за случващото се, новините или събитията на тези дати може да са водещи за идното полугодие или повече.

На този фон информационният е  усилен, водите преговори, които касаят по-далечни перспективи на развитие или се отнасят до пътувания, уреждане на документи, справяне с юридически казуси. Вие сте склонни да се борите за своите интереси и така е правилно, за да не бъдете изместени, подведени…Възможно е да узнаете за някакви скрити процеси или ви озаряват прозрения, които обновяват връзките ви, вие гледате на тях с „други очи“, като падат маски и т.н. Истината е освобождаваща, полезна, оздравяваща и ако има нещо, което повече ви вреди, отколкото да ви е полезно- вие ще се разделите с него. В този процес вие ще укрепите някой отношения, но други ще отпаднат. Пазете се да не ви въвлекат в интриги или измами.

Теми касаещи ваши роднини или тези на половинката ви /брачна и ако имате такава/, също може да са повод за „разместване“ на бъдещите ви планове. Бъдете тактици и с една крачка напред като предвиждате следствията от евентуални „ходове“…Ако ви предстои сключване на договори, допитвайте се до специалисти по интересуващия ви профил. Вид обновление на вашите контакти, среда, начин на комуникация се очаква в дните на Новолунието 19-20 септември.

През последната деседневка на септември може кардинално да трансформирате „декорите си на съществуване, чрез внезапни или ключови, преобразуващи решения. Следете още през първите дни на месеца и не губете целите си от поглед!

Лъв

През първата десетдневка на септември вие имате възможност да наваксате с евентуални пропуски, да постигнете успехи, на които после ще разчитате дълго и през следващите години. Тенденцията се отнася за всички, но предимно за родените през трети деканат, също за онези, които се целят „високо и на далеч“ като общуват с хора извън близкото си обкръжение, предприемат пътувания, използват не типични методи за реализация и излязат извън рамките на познатото-буквално или в преносен смисъл. Звездите ви подтикват силно да се откроите от тълпата чрез ярки изказвания, променена линия на поведение и не само…До 21 август се под особената опека на Венера, която ще ви закриля, ще ви предпазва или поне ще минимизира евентуални предизвикателства и трудности. През това време вие с по-голяма лекота печелите симпатии, привличате погледи и получавате одобрение. Същевременно сте склонни да преоценявате онова, което отчитате за ценно-от хора до друг и водещ, личен приоритет. Може да обновите и външния си вид и това ще се отчете за положително обстоятелство.

Все пак и предвид затъмненията във вашия сектор, не всичко ще се развива според волята ви. Мнозина са в превключващ период, все едно космически стрелочник ви поднася на други релси на развитие. Ако сте на правилния път, който кореспондира с потенциала ви, вашата мисия- в един по-широк смисъл, тогава обновлението ще е в пълна хармония с желанията ви. Но не е изключено- някой от вас да бъдат принудени да извършат своеобразен завой, а после това трябва да се отчете за правилно, целесъобразно, вие да вложите усилията в посока, която е указана и извлечете полза от това…

На този фон разходите на повечето от вас нарастват или материалното ви положение може да се усложни. Причините са индивидуални и разнообразни като самия живот, но обединяващо правило е да не поемате излишни рискове и да не задлъжнявате, да се пазите от измами, особено в дните на Новолунието 19-20 септември. В позитивен вариант- ходовете са добре премислени, неизбежни и свързани с любими хора, вид инвестиция в бизнес и по-светли перспективи на развитие. Вие навлизате в активен период на борба за по-високи доходи или финансова стабилност, ако разчитате предимно на себе си и не позволявате вид подвеждане, тогава успехите ви ще са значими и с дълготрайно отражение. Тенденцията може да е своеобразно ново начало за вашата сигурност и бъдещ просперитет.

През последната десетдневка на септември информационният поток е много усилен, носи ви множество изненади, предложения, възможности, но съществува опасност и от обрати. Бъдете социално активни и преговори, срещи, пътувания- са способни да преобразят живота ви по един прекрасен начин. Да „отсявате сеното от плявата“ при контактите ви е крайъгълен камък за това на къде ще се превъртя събитията…

Дева

През първата десетдневка на септември все още съществуват събития, които се отчитат за извън контрола ви, но това също могат да бъдат доста съблазнителни алтернативи, които се очертават в далечината и са способни да преобразят начина ви на живот, приоритетно-онова, което имате. Вероятно ще обмисляте по кой път да поемете, мнозина са на своеобразен житейски кръстопът и вид подсказки се получават на 2-3 септември ,също 09-10 септември. Следете за случващото се, това може да е вариант или тема, която ще преобрази бъдещите ви планове. Същевременно, Марс от вашия 12 дом предупреждава, че трябва да сте по-внимателни към здравето си, вид енергийна програма от приоритети изтича и няма нужда да се стремите да задържате онова, което повече ви напряга, отколкото ви носи ползи…

На 05 септември Меркурий вече ще се движи директно, това е вашият покровител, който ви влияе подчертано и ако до скоро е внасял съмнения или несигурност, след горе-посочената дата ще утвърди мнението ви, ще ви направи особено категорични, вероятно не без причина…На 06 септември Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак и постепенно ще обнови силите и енергията ви, ще нарасне хъсът за печалба, да се утвърдите, сами да бъдете „капитани на собствения си кораб“. Мнозина ще демонстрират не специфична твърдост, понякога агресивност, когато се касае за интересите им. А, явно, ще се налага да ги устоявате и може да се въвлечете в словесна „война“. В този процес, ако сте установили вид некоректност, ако е имало нещо, което дълго ви е измъчвало, през септември вие ще го отстраните по един категоричен начин. И така е правилно. Препоръчително е да разходвате насъбралото се напрежение, да отстоявате мнението и интересите си, за да не бъдат те подменени, а и защото септември е ключов месец за вас, през него градите енергийна програма за цялата предстояща година. Това послание е подсилено от Марс, той е през около две години и половина в съответен зодиакален знак, така че можете да си направите асоциативна препратка. При всички случаи- инициативността ви ще е много важна, в основата на успехи, за които следва да се борите, а постиженията ще се разгръщат пред вас-отново около две години и половина.

Водещ приоритет за настоящия период- да се разделите с некоректни връзки /лични или делови/, ако това е невъзможно, тогава- да ги трансформирате в посока, която да не позволява да бъдете „употребени“-образно казано.

Ако не сте достатъчно дейни, не канализирате огнената енергия на Марс, тогава може да изпитате нервно напрежение и дори да пострада физическото ви състояние.

През последната десетдневка на септември предстоят много изненади, обрати, те ще засегнат финансите ви, вашите и на партньора ви, в оптимален случай-правите крупни инвестиции. Но е полезно да не поемате прекалено големи рискове, трябва да се застраховате по някакъв начин…Подсказки и време за обмисляне съществуват, още в началото на септември, помислете, насочвайте…

Везни

През първата десетдневка на септември социалната ви активност ви носи много възможности- внезапни или планирани. Те могат да ви отредят нови и по-престижни позиции в колектив, дават ви шанс да преобразите начина си на съществуване като разчитате на авторитетни и креативни личности, колеги, приятели и др.. Но при всички случаи-подкрепа няма да ви липсва, на такава можете да разчитате приоритетно до 21 септември, период, през който можете да смените средата си на съществуване по различни поводи, а това ще се отрази за подкрепящо обстоятелство.

Все пак и при вас не всичко ще протича по предварителен график, освен, че ще имате поддръжници, може да попаднете и в повишена конкурентна среда, която по правило имате шанс да преборите, все пак сте под опеката на Юпитер и ще усетите тази закрила особено силно през септември, когато можете да осъществите мечта, към която сте се стремили дълго, да кажем- поне през изминалата година.

В друг случай променят се условията ви на съществуване, отново в най-близкото ви обкръжение, това са външни и независещи от вас причини, засягащи предимно околните, но с отражение и върху вас самите. Ще имате достатъчно подсказки в подобен план и на „къде духат ветровете“ още в началото на месеца. С особено внимание следва да се отнасяте към новини и събития на 2-3 и 9-10 септември.

Горе-споменатото се случва на фона на изтичане на енергийна програма, която ще ви принуди да оставите зад гърба си онова, което е изчерпало вече своя смисъл и трябва да отвори място за ново и по-надеждно, перспективно. Не се претоварвайте, пазете „гърба си“ от интриги, също попадане в непредвидими ситуации.

През септември не е препоръчително да форсирате събитията, особено от 10 до 21 септември. Вероятно е по-добре да забавите ход, да се вгледате в дребни звена, вид подробности, които не сте забелязвали до сега, а могат да преобърнат очакванията ви. Почти през целия месец може да попадате на такива елементи, които да трансформират плановете ви, така че е удачно да се движите в направление, в което сте се устремили вече, доведете до край намеренията си, но без да бързате, за да сте адекватни на случващото се- да не пропускате шансове, но и да можете да се предпазвате от провокации.

Показателни са дните около Новолунието на 19-21 септември, те ви показват ясно, че сте на своеобразен житейски кръстопът, а за да гарантирате успехите си е хубаво „да градите мостове“-в личен и делови аспект…

През последната десетдневка на септември животът на мнозина ще се преобрази, защото е подобно на скачени съдове за важни за тях личности. През това време може да се обнови общественото ви положение- някой ще започнат бурна връзка, други-рязко ще я прекратят, трети ще поемат по път, който генерално ще обнови средата им…Анализирайте, насочвайте още в началото и звездите ще ви подкрепят!

Скорпион

През първата десетдневка на септември звездите силно ви напрягат да трансформирате нещо в социалния си статус, тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през трети деканат на зодията. Промените могат да засегнат кариерното ви развитие, например, да се увенчаят с успех дълго полагани усилия и да се изкачите по йерархичната стълбичка, да смените работното си място или пък тенденцията може да се отнася до семейните ви отношения, имидж-като минимум. Каквото и да е, обединяващо правило е, че имате шанс да наваксате с евентуални пропуски, да получите втора възможност да насочвате събитията в избраното от вас направление. Вероятно не винаги ще се случва точно така, както очаквате и предимно тогава, когато намеренията ви не кореспондират с потенциала ви, с онова, което е като предопределеност, предвид Слънчевото затъмнение, което императивно ни насочва в посока, подобно на космически стрелочник по начин, който е целесъобразен, дори и да не ни изглежда така „на момента“. Също- до 21 септември вие сте под особената опека на Венера, така че можете да превъртате евентуални негативи в позитиви и да въздействате положително на общественото ви положение –общо.

Паралелно- налага ви се да се доказвате повече от обикновено сред „другите“  и зависите от тяхното мнение, точно-поради обновена среда на съществуване или нарастваща конкуренция, вариантите са много…Ще има хора, на чиято енергична подкрепа ще можете да разчитате, но също и такива, които могат дави подведат, независимо дали е умишлено или несъзнателно…Преоценявате връзките си- лични или делови, това има оздравителен ефект, някой се заздравяват, а онези, които отпаднат- ще са разобличени в неискреност и не само…

Близки до сърцето ви хора-партньори, пораснали деца, ще имат нужда от повече внимание- дайте им го, това ще е особено ползотворно и за дълго…Не позволявайте да ви въвличат в интриги и конфликти, защото пак така- за дълго, ще е трудно да се измъкнете от подобни ситуации.

Показателни са дните на Новолунието 19-20 септември, насочвайте съзнателно и нека да прораства онова, което искате! Вярвайте в успехите си, разчитайте на добрата си преценка и интуиция, те няма да ви подведат!

През последната десетдневка на септември събитията се движат с голяма скорост и изискват адаптивност. Възможни са изненади, но не напълно, в началото на месеца сте получили подсказки и ако не сте ги пренебрегнали, тогава-ще сте подготвени!

Стрелец

През първата десетдневка на септември все още ви вълнуват теми, които се отнасят до повишение или промяна на квалификацията, евентуални пътувания, уреждане на юридически казуси. Звездите ви дават втора възможност да наваксате с евентуални пропуски и да сбъднете желанията си, особено, ако общувате с хора извън близкото си обкръжение, използвате неспецифични методи, излезете извън границите на познатото-буквално или в преносен смисъл. Периодът е наситен с много изненади, но и обрати, бъдете внимателни. С подчертано внимание се отнасяйте към новини и събития, които се проявяват на 2-3 и 9-10 септември, те могат да са лайтмотив за идното полугодие.

Същевременно вие сте в ключов период относно кариерното ви развитие и социален статус-генерално. След 05 септември Меркурий вече се движи директно, така че ако са съществували някой неясноти, обърквания- те бързо ще се изчистят след тази дата. Нараства необходимостта да се борите за своето място под Слънцето и за интересите си, защото  конкуренцията е по-голяма, проявява се нова енергийна програма от задачи за изпълнение. Начинът, по който ще се справите с тях ще определи много посоката на бъдещото ви развитие и може да е с отражение през идните две години и половина. В този процес може да изпитвате дълбоки вътрешни съмнения, колебанията може да са породени от лични причини или от близките ви, които ви указват влияние или домашни условия на съществуване. В друг вариант- трансформациите засягат семейството ви и безспорно се отразяват и на вас самите. Водещо условие за просперитета ви е да не се поддавате на емоционални реакции, да разчитате на здрави ориентири, придобит вече опит, така че да не се „изгубите“ на своеобразен житейски кръстопът. Иначе- Сатурн вече е директен, свалил е множество задръжки от вас, вече сте в етап, който до края на 2017 година трябва да действа повече укрепващо- авторитета, самочувствието ви и не само…

Новолунието, което е на 19-20 септември е едно от най-важните за вас за цялата година, засяга общественото ви положение-общо. Следете за тенденциите, бъдете максимално инициативни, за да се превъртите на по-високо ниво, ще имате такъв шанс.

През последната десетдневка на септември предстоят много изненади, те засягат предимно околните или положението ви в колектив. Близки до сърцето ви хора-от партньори до пораснали деца, ако имате такива, са повод за гордост, но също-обновени бъдещи планове, изненади и внезапно обновяване. Следете, насочвайте още в началото на месеца…

Козирог

През първата десетдневка на септември приключва трансформиращия за вас период, който трябва да ви е насочил вече в определена посока, тя засяга предимно материалното ви благосъстояние, то е като скачени съдове за поддръжката или подтикът, който сте получили от партньори-лични или делови, също влиятелни личности. Възможно е да получите голям подарък от Съдбата, но може да ви се наложи рязко да промените посоката си на развитие, ако настоящата не ви удовлетворява, ако околните- в лицето на кора или обстоятелства не отговарят на очакванията ви и повече ви дестабилизират, отколкото обратното… Следете за случващото се особено в дните 2-3 и 9-10 септември, новини и събития от тези дни може да са показателни за дълъг период от време.

Същевременно назрява необходимост да пренаредите приоритетите си, да смените „тактиката си“ с визия за по-далечно бъдещо развитие. Вероятно това не е без причина, а следствие на получени новини, проведени срещи. Водещи стават изисквания като да се справите с казуси- правни /буквално или в преносен смисъл/, които сте пренебрегвали дълго, но натежават по различни поводи. Също- не са изключени желания за пътувания, премествания и т.н. Роднини на вашата половинка, ако имате такава- също ще ви въвлекат в необходимост да отстоявате правата си.

Традиционно, месецът на Дева е подкрепящ за вас, защото можете да разчитате на практични оценки, прагматичността и авторитетът ви се ценят високо. Сега тази поддръжка ще тества способността ви да действате дипломатично и да умеете да лавирате между своите и чуждите интереси, да не позволявате да ви подведат. Все пак- разголват се истини, подробности, които до този момент може и да са ви убягвали. А може и да не са- само да сте ги „замитали“ . Знанието е винаги сила, даващо оптимално коректен избор и нека това да се случи с минимални щети, като не притъпявате сетивата си умишлено. Бъдете нащрек и не се предоверявайте. Ако ви въвлекат в съдебни спорове, те ще бъдат дълги и ще се използват всякакви методи за успех, имайте го предвид, ако се наложи-използвайте доказани професионалисти по интересуващия ви профил!

През последната десетдневка на септември предстоят много изненади, става ясно- кои от мечтите ви са осъществими, дали трябва да оставите рязко нещо зад гърба си и да започнете отначало през октомври…

Водолей

През първата десетдневка на септември ви се дава втора възможност да насочвате партньорските си отношения в оптимално желана от вас посока, да изчистите евентуални недоразумения, да прехвърлите връзките си на развитие на нови релси, които ще ви отведат далеч и ще ви носят повече удовлетворение и радост. Вероятно това ще се случи с важни новини, разяснителни разговори и подобни решения, особено в дните 2-3 и 9-10 септември, но не само. След това и до 21 септември звездите пак ще бъдат благосклонни към вас, дори и да са преминали някой ключови моменти, ще съдействат за популярността ви, за възможността да получите повече внимание и подкрепа, да срещнете любовта, ако все още не сте.

Ако не всичко се развива според очакванията ви, тогава, явно трябва да „прелистите страницата“, дори и това да ви изглежда неприемливо сега, после може да го оцените като необходимост да се откажете от нещо изчерпано, за да позволите на друго и по-надеждно да нахлуе в живота ви.

Навлизате в силно трансформиращ период, който засяга предимно материалното ви състояние- приходи, имуществени дела, онова, което имате-общо. През това време могат да възникнат принудителни плащания, ако имате дългове, а може и да са полезни инвестиции…Пазете се от измами при сключване на сделки и не позволявайте да ви подведат, задължително се допитвайте до професионалисти по интересуващия ви профил.

Материалното ви благосъстояние е като скачени съдове за поддръжката-парична или морална, от страна на важни за вас личности, хубаво е да се концентрирате в това поле и да скрепите връзките си.

Не позволявайте финансови теми обаче да застават между вас и  околните. Показателно или превключващо е Новолунието на 19-20 септември. Анализирайте още в началото на месеца и насочвайте.

През последната десетдневка на септември предстоят много изненади, те могат да касаят договорни отношения, роднини, пътувания, юридически казуси, ако ви интересуват. Бързи възможности и над средното ниво, но и обрати-не са изключени. Не пренебрегвайте подробностите, планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се.

Риби

През първата десетдневка на септември ви се дава втора възможност да наваксате с пропуски, които касаят професионалната ви реализация и материално положение. Възможни са изненади, внезапни и бързи възможности, водещи до големи печалби. В друг случай това са решения и новини, които ще прорастват поетапно през идните месеци, вид стратегия, която ще преобрази начина ви на съществуване. Полезно е да следите за случващото се, особено в дните 2-3 и 9-10 септември, не е изключено това да е тема, която ще е лайтмотив за идното полугодие или повече.

Същевременно все повече зависите от външни и независещи от вас обстоятелства- също-партньори ,лични или делови. Вие или трябва да се съобразявате повече с тях, понеже те са „мостът“ към успехите ви, или около тях ескалират трансформации, които се отразяват и на вас самите.

В този процес, вероятно ще се появят личности, които ще ви указват енергично въздействие- те могат и да ви помагат, поне част от тях. Но може да се появят и откровени недоброжелатели, от които следва да се пазите.

Расте конкуренцията или необходимостта да се мобилизирате, за да не бъдете изместени от пътя.

Вие навлизате в ключов период относно партньорските ви връзки, насочвайте внимателно като балансирате между вашите интереси и тези на отсрещната страна. Иначе може да се въвлечете в недоразумения, от коти после трудно ще се измъкнете. В оптимален вариант- водите разгорещени спорове, които ви разделят с непродуктивни решения, линия на поведение и така намествате пластовете във взаимоотношенията ви, помагате евентуално напрежение да спадне. Все пак не е изключено да погледнете с „други очи“ на близките си по различни поводи, да се разделите с илюзии. Това винаги има оздравителен ефект, защото помага да се вземат най-точни и целесъобразни решения. Не прибързвайте, не губете целите си от поглед и ще превъртите всичко във ваша полза, ще укрепите контактите си, ще увеличите популярността си, а не обратното.

Ако изпитвате съмнения или сте под влияние на нервно напрежение- слушайте хубава музика, обграждайте се с позитивно настроени хора, сега това има подчертано значение.

Новолунието на 19-20 септември ще постави своеобразно ново начало в общественото ви положение, в контактите ви. Следете преди това, насочвайте…

Последната десетдневка на септември носи много изненади, те касаят предимно материалното ви състояние. Можете да спечелите крупни суми, но и да изгубите. За да не е второто-не поемайте излишни рискове и усетете на къде „духат ветровете“ още в началото на септември…

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

7 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Благодаря, все едно е писан за мен! Само трябва да се сбъдне 🙂

    • Благодаря, дай Боже всичко и най-хубаво да се сбъдне 🙂

    • Здравейте, това е индивидуална тема и според личния хороскоп, но е силен фокус върху нещо ценно и любимо…:)