Дневен хороскоп

Хороскоп за 02 декември 2018г.

Луната днес е във Везни и това е един прекрасен ден да насочим в по-позитивна посока нашите партньорски отношения, да изчистим евентуални недоразумения, да прекараме денят приятно в компания с приятели и не само.

453836Докато Луната е във Везни ние сме по-диалогични, склонни сме да проявяваме по-голяма толерантност и разбиране към околните, можем по-лесно да възприемаме и друга гледна точка различна от нашата, търсим съзнателно хармония, стремим се да избягваме конфронтации и напрежение…

Днес все по някакъв начин можем да почувстваме вид облекчение, успокоение, което на фона на напрежението в последно време може доста да повдигне тонуса и настроението ни с приятни известия, подобни разговори, чрез посещения на културни мероприятия.

Общуването и социалната активност днес като цяло може да е доста полезна или с позитивна насоченост, хубаво е да се възползваме по оптимален начин от аспектацията на звездите.

Следобед Венера ще премине отново в Скорпион, тя вече беше там през втората част на септември и през октомври, сега ще ни върне към този период, всичко, което не сме успели да постигнем тогава или е породило смут в душата ни, приоритетно и относно наши връзки, парични потоци или друго ценно за нас- ще имаме втори шанс да го получим като сменим подхода си, стремим се да не повтаряме евентуални стари грешки, преоценяваме всико, придаваме му по-реална стойност и т.н. Тенденцията може да доведе до вид корекции, включително на валутата, стойност на стоки и т.н., проявленията са на различни нива в личен и обществено значим план.

Все пак и докато Венера е в Скорпион през идните седмици- нашите чувства и желания ще са ярки, бих казала ненаситни, трудно ще се отказваме от онова, което искаме, то може да обсебва съзнанието ни, често ще надделява над разума, ще градим стратегии, за да го получим и действително мнозина ще успеят да се доберат до целта си. Остава тази цел да е добре избрана, да не се окаже, че цената й е прекалено висока, на този етап това трудно може да се прецени, понеже сме готови да платим /повечето от нас/, всякаква цена в името на онова, което преследваме и е почти изключено да бъдем безпристрастни, рационални и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес общуването с околните може да ви действа особено позитивно, вдъхновяващо, може да получавате приятни новини, чертаете по-далечни хоризонти а развитие, хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл са повод за радост и не само. Подходящо е днес да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива, да скрепите връзките си, възможно е да се появи идея или човек, който да обсеби вниманието ви за целия декември и да се превърне в повод за печалба, отново- в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог– въпреки голямата адаптивност, която се изисква от вас, денят е напълно позитивен, действията ви са продуктивни и срещат подходяща подкрепа от важни за вас хора. Денят е динамичен, едва ли ще скучаете. Появява се втора възможност, идея, човек, с когото да скрепите отношенията си, да се подкрепяте, търсите и намирате варианти, начини, как да подобрите тези приоритети, евентуално да не повтаряте минали грешки и .н., това може да се превърне в лайтмотив за целия декември, за сега- получавате първи сигнали в тази посока, нещо във връзките ви се преобразува, усетете на къде “духа вятъра” и използвайте попътни течения…

Близнаци, Водолей, Везни– днес успявате да привличате внимание, водите конструктивни разговори, получавате приятни известия, денят е подходящ да изчистите евентуални недоразумения, да преговаряте за интересите си и т.н. Представяте се в различна светлина, склонни сте да променяте нещо в линията си на поведение, в оценките ви спрямо околните, градите нови стратегии, които пряко ще се отразят на имиджа ви и не само и в повечето случаи това ще се отчита за положително обстоятелство, може да ви помогне да си върнете нещо изгубено до края на декември…

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да хармонизирате отношенията в дома и семейството си, най-силно влияете на близкото си обкръжение, проявявате голяма адаптивност, която може да снижи евентуално напрежение, да изчисти недоразумения от преди и т.н. Преосмисляте отношенията си с любими хора от деца до партньори, това може да е повод за ярки преживявания през декември, които да стоплят сърцето ви. Днес откривате силни и слаби звена в този сектор от живота ви и можете да ги насочвате, стига да действате в тази посока, усилията ви няма да останат незабелязани, неоценени и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *