Дневен хороскоп

Хороскоп за 06 декември 2019г.

Луната е в Овен ще подейства доста събуждащо на тонуса и амбициите ни… Мнозина ще заемат „боева“ позиция, все пак това е зодиакален знак, който  воюва за онова, което обича или в което вярва…

474062Ентусиазмът, който се пробужда при Луна в Овен сега ще е премесен с практични оценки, благодарение на това съчетание ще бъдем мобилизирани, концентрирани и действително ще дадем най-доброто от себе си със съответни постижения.

Вероятно няма да е лесно, ще се сблъскваме с повишена конкуренция повече, отколкото разбиране и подкрепа…

В дните на Овен всеки е длъжен да изпъква със собствените си способности, все едно е дошло време за състезание, когато се стремим към личен успех.

По един естествен начин може да ескалира своеобразно напрежение между нас и околните, но в повечето случаи то пак така ще е конструктивно, действащо като стимул за развитие.

При Луна в Овен винаги можем да поставим своеобразно ново начало, което е следствие на инициативност, пробив в избраното направление, но не даром и чрез сътрудничество…

И така, денят е позитивен, зареждащ с енергия, даващ множество възможности, но и изискващ по различни поводи да се доказваме, да не се отпускаме, за да не бъдем изместени, победени, изпреварени-буквално и в преносен смисъл…

На този фон нещо ерозивно, тайно-може да ни разсейва, да се промъква и да обърква предварителните ни планове. В пълна степен разбираме какво препятства пътя ни към успеха, евентуални илюзии продължават да се разсейват.

Овен, Лъв, Стрелец- появяват се хора или обстоятелства, които пробуждат ентусиазма ви, желанието ви да се борите, доказвате, изпъквате и всъщност днес може да извоювате някаква трудна победа. Онова, което най-силно искате и се отнася до престижа ви, общественото ви положение или лични връзки- се превръща във фокус, който ви мобилизира и вие имате огромни шансове да постигнете желаното. Ежедневието е напрегнато, не са изключени извънредни ангажименти. Ако все пак не всичко се развие точно така, както искате или очаквате, ако не направите пробив в избраното направление днес или утре, тогава вероятно ще смените рязко посоката, намеренията, защото явно другият път не води до никъде…

Телец, Дева, Козирог– може да имате усещането, че се появяват външни фактори, хора или обстоятелства, които тестват търпението ви, изкарват ви от зоната на комфорт или сигурност. Денят е подходящ да отстраните от пътя си конструктивно всичко, което ви действа по подобен начин, в по-неприятна форма- има негативен ефект върху интересите ви. Ако има натрупани различия между вас и близки, любими хора, то днес те ще бъдат особено видни, нека това да е повод да се използва някакъв различен подход, за да се постигне пак така различен, но и по-позитивен резултат. Вероятно ще трябва да балансирате между това да не отстъпвате от позициите си, но и да направите някакъв компромис, все пак вие ще решите дали искате и си заслужава и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток е много усилен, водите преговори, разяснителни разговори, за да защитите интересите си или за да внесете по-голяма яснота във вашите взаимоотношения-лични или делови. Евентуални различия, действия зад гърба ви, тайни процеси, ако има такива- ще се прояснят днес или утре.

Днес можете да извоювате своеобразна победа чрез дар словото си или защото успявате да привлечете на ваша страна вид подкрепа. Денят е  показателен за вашите взаимоотношения. Онези, които държат на вас ще ви го демонстрират по един ярък начин, а при наличието на различия- те също ще ескалират и нека това да е повод да ги разрешите чрез общи и обогатяващи цели, като гледате в по-далечното бъдеще, ако искате да ги заздравите, а не обратното…

Риби, Рак, Скорпион– денят предоставя шанс да изпъкнете следствие на постижения, състезателен хъс, който ви прави победители. Благодарение на това ще можете да спечелите нещо- бонус, морално поощрение, подарък, ако условията на труд го позволяват- повишение. Все пак денят е доста натоварен, напрегнат, понякога и с извънредни ангажименти, поставени изисквания към вас. Не е изключено на работното ви място при текущи задачи да назрее напрежение, дори конфликти. Ако разчитате предимно на собствените си качества и ги демонстрирате, но без да очаквате делегиране на отговорности на този етап, тогава ще успеете, ще превъртите предизвикателствата в полза.

Все пак не е изключено да имате и повишени разходи, ако са планирани-вероятно всичко е наред, но внимавайте вид недоразумения да не се отразят и на „джоба ви“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *