Дневен хороскоп

Хороскоп за 08 ноември 2019г.

През изминалите около два дни и днес до 17ч. бг време Луната транзитира през зодиакалния знак Риби. Докато Луната е в Риби всичко, което е натрупано в нашето подсъзнание се активира и ни дава сигнали под формата на предчувствия, усилва се интуицията в пъти, на която можем и трябва да се доверяваме.

348037Счита се, че в подсъзнанието е скрито съкровище от знания, качества, които можем да „събудим“, активираме и присвоим, за да обогатим начина си на живот с възможности, допълнителни способи за въздействие върху всякакви предизвикателства.

През това време можем да се добираме до допълнителни, понякога неявни на пръв поглед шансове за просперитет, постигане на цели.

По различни поводи разбираме кои от нашите мечти са осъществими, кои са повече в сферата на илюзиите.

Ако има тайни процеси или такива ,които действат зад гърба ни, то те също са по-видни от обикновено.

Традиционно тонусът ни не е твърде висок докато Луната е в Риби, може да се чувстваме по-изморени от обикновено, да се разпиляваме в различни посоки, да не ни е лесно да се концентрираме. Препоръчително е през това време да се движим повече по течението и според обстоятелствата, напротив- едва ли ще стигнем далеч.

Вътрешният ни глас ще е верен ориентир за всички възможности, но и евентуални опасности.

В часовете на прехода следобед на Луната може да изпитаме известен дискомфорт- да сме по-нервни, да ни боли глава и т.н., зависи от индивидуалното състояние на човек, по-здравите няма да усетят ингресията.

След 17 часа бг време енергията и възстановителните ни сили постепенно ще започнат да растат,  както и самочувствието, борбеността, инициативността…

Овен, Лъв, Стрелец- възможно е да имате усещането ,че сте в някаква паралелна действителност, успели сте да стигнете до дъното на вид прозрения, а може и реално да сте узнали тайни, да сте проследили вид причинно-следствени връзки, които ще ви помогнат да вземете оптимално правилни решения отнасящи се до кариерното ви развитие, парични потоци. Постоянно може да се добирате до скрити или допълнителни източници за печалба- в един по-широк смисъл. Денят не протича по предварителен график, може да сте по-разсеяни, да се разпилявате в различни посоки. В късния следобед постепенно излизате от летаргичното си настроение, адреналинът ви се покачва…

 

Телец, Дева, Козирог- възможно е определена личност да обсебва силно вниманието ви и сега да сте способни да направлявате важни за вас отношения в една по-позитивна посока. Чувате думи, провеждате срещи, които оставят дълбоко впечатление в душата и сърцето ви. Ако през изминалите около два дни и днес сте се радвали на взаимност и обич, ако сте привлекли вид подкрепа, одобрение, укрепили сте партньорски връзки, то те ще бъдат надеждни, дълготрайни или ще ви подтикнат да прелистите нова страница в живота си. Средата ви на съществуване се преобразява под такъв натиск, защото заемате нови позиции в колектив, поради премествания, създаване и укрепване на връзки-вариантите са много, важното е, че не бива да пренебрегвате хора, които ви подават ръка в настоящия момент. Хубаво е целенасочено да усилите тази тенденция.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Днес можете да спечелите нещо- чисто материално, бонус, повишение, заемане на по-престижни позиции на работното място или морална подкрепа, удовлетворение. Дребни действия могат да имат широко отражение върху имиджа ви…Предложения, които са свързани с работа, сътрудничество, финанси- трябва да се разглеждат с особено внимание, защото може да се превърнат в билет към бъдещо благоденствие. Използвайте интуицията си, тя няма да ви подведе, бъдете по-инициативни в тази посока. Все пак денят изисква висока адаптивност, вероятно няма да ви е твърде лесно да се концентрирате, но може да откриете допълнителни шансове, които да подействат положително на благосъстоянието ви…В късния следобед новини и проведени разговори, срещи ще ви подействат „събуждащо“, тонизиращо…

Риби, Рак, Скорпион- вие сте в силен период, през който с по-голяма лекота привличате внимание, печелите симпатии и одобрение. През изминалите около два дни и днес до 17ч. бг. време- в значима степен събитията и фонът ви на съществуване се определя повече от вас, отколкото от околните, вие самите влияете подчертано на близкото си обкръжение. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите, това е отличен период да създавате и укрепвате връзки, да изчиствате евентуални недоразумения между вас  и важни за вас хора. Интуицията ви е много силна и ще е верен ориентир. Може да ви занимават въпроси с по-далечни перспективи на развитие, пътувания, разширение на хоризонтите пред вас. Днес получавате достатъчно яснота по всичко горе-изброено , може да вземете важни решения, да проведете подобни определящи разговори.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *