Дневен хороскоп

Хороскоп за 09 ноември 2019г.

Луната е в Овен и ще запали огнен ентусиазъм в душите ни. Усилва се желанието да се борим за правата и интересите си, расте инициативността, готовността да „вземем нещата в свои ръце“, за да постигнем целите си.

478138Днес можем да отхвърлим повече дела, отколкото през изминалите няколко дни, когато не ни е достигала мотивация или енергия.

Луната в Овен повдига адреналина в количества, които са способни да ни помогнат да извършим пробив в избрано от нас направление. Не случайно Луната в Овен се свързва винаги с ново начало, своеобразен старт, който се поставя с действие, воля, склонност да се рискува…

Същевременно по-лесно влизаме в своеобразни битки, аспектацията на звездите предразполага към конфликти, в които ескалира борба за лиделство и не само.

Не е изключено стари и неразрешени спорове отново да напомнят за себе си, като в този процес не можем да разчитаме на толерантност, надделява по-силния или вид справедливост.

Напрежение между различни поколения хора също не е изключен, взаимодействието с по-възрастни или авторитетни фигури често ще е затруднено.

Проявите на толерантност и разбиране ще се ценят високо.

Подходящ ден да се поглезим с покупки или да си доставим удоволствие като инвестираме в нещо важно…

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото обкръжение ще допринасят за чувство на щастие в един по-широк смисъл.

Денят в повечето случаи ще провокира  позитивно настроение, вяра в собствените качества, шанс да се преодоляват предизвикателства.

Дори и да има някакво напрежение, то накрая пак може да се окаже конструктивно, помагащо да разрешат минали недоразумения.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да имате усещането, че вземате нещата в свои ръце и си връщате контрол над събития, които в последно време са извън влиянието ви, действат зад гърба ви или са не удовлетворяващи. Сега- адреналинът ви се повдига, пробивността, способността да влияете на околните, да налагате мнението си и да постигате целите си. В този процес може да ви се наложи да преодолеете някаква трудност или да се разделите с хора, обстоятелства, които ви действат повече като тежест, отколкото нещо друго. Може да изчистите евентуални конфликти и недоразумения от миналото или ще прелистите нова страница в определени взаимоотношения. Пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение ви носят удовлетворение, радост, нови възможности.

Телец, Дева, Козирог– денят изисква повишена приспособимост. Може да имате усещането, че се появяват хора и обстоятелства, които се стремят да ви изведат от традиционната уравновесеност и сигурност или ви дразнят. Възможно е да ескалират стари и неразрешени казуси между вас и хора, които са близки, роднини и т.н. В такъв случай се опитайте да заложите на диалогичността, да избягвате неконструктивни спорове. Денят трудно протича по предварителен график, може да се захванете с дела, които сте отлагали до този момент,  да се стремите да избягате от традиционни ангажименти и вероятно е най-добре да си дадете почивка, ако това е възможно, да се обграждате само с позитивни и добронамерени личности. Все пак може да ви се налага повече от обикновено да защитавате интересите си и все ще успеете да „сложите ред в хаоса“, дори и това не винаги да е лесно.

Водолей, Близнаци, Везни– информационният е много усилен, може да се въвлечете в диспути, да водите разгорещени разговори и дори да се въвлечете в конфликти. В този процес ще имате шанс да изчистите стари и натрупани във времето неразрешени казуси…Миналото може да ви настигне по различни начини, може да узнаете тайни, да прелистите нова страница във взаимоотношенията според чутото. Можете съзнателно да заложите на вид диалогичност, да проявите разбиране към мнението на отсрещната страна или да оставите определени личности извън бъдещия си път на развитие, въпрос на избор от ваша страна…Няма да ви липсва внимание и подкрепа, особено, ако ги търсите…

Риби, Рак, Скорпион– денят ви дава шанс да спечелите нещо- морално удовлетворение, бонус, финансова подкрепа…Същевременно не са изключени и повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни. Денят е динамичен, натоварен с ангажименти, но и доста продуктивен. Може да ескалират стари и неразрешени казуси между вас и важни за вас хора, те да са свързани с подкрепа, от която се нуждаете, да се обсъждат бъдещи перспективи на развитие. Заложете на диалогичността, на възможността да укрепвате връзки, които ще действат положително на сигурността ви, благоденствието ви- буквално и в по-общ смисъл. Ескалация на напрежение може да се превръща в повод за загуби, вероятно трябва да преценявате по-внимателно с кого да обединявате усилия, от кого да се дистанцирате и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *