Дневен хороскоп

Хороскоп за 10 септември 2016г.

Почти целият септември  е съпътстван със събития, които постоянно ни подтикват към промени и равносметки, в резултат на анализи, получена информация или възникване на обстоятелства, показващи „слабите звена” от начина ни на съществуване, така че да ги отстраним или да ги преодолеем като сменим линията си на поведение, усвоим нови знания или умения, разчистим „стари дългове”- буквално или поне чрез прошка…

6310139Днес и утре дните са много показателни за социалния ни статус- семейство, кариерно развитие, отношения с любими хора. Всички сфери, които отчитаме за „ценни” могат да придобият нова стойност, да се трансформират, да ги погледнем с „други очи”- резултат от натрупани действия или под формата на развръзки.

През това време можете да скрепите връзките си, но можете и бързо да прекратите някой от тях и нека посоката, която ще поемете да е благотворна, подкрепяща чувството ви на щастие и бъдещ просперитет.

Аспектът, който ограничава действията ни напомня на строго определена линия, зад нея е трудно или невъзможно да се премине. Съобразявайки се с определени фактори на този етап обаче, всеки един ще може да открие своето точно място, от което после ще стартира и ще се развива се  през октомври.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *