Дневен хороскоп

Хороскоп за 10 юли 2018г.

Венера преминава в Дева и до 07 август, докато е в този сектор- нашите чувства ще станат по-хладни, практични, критични…В положителен вариант периодът ще подейства доста отрезвяващо от силните страсти, които бушуваха в последно време. Съвсем целесъобразно можем да преценим- какво да правим или не, за да задържим определен човек, въобще дали си заслужава да го оставяме в живота си и т.н.

422240Преминаването на Венера в Дева ще се отрази повече на дамите, отколкото на кавалерите. Под подобно въздействие днес представителките на нежния пол може да са с по-неустойчиво настроение или дори да изпитат известен физически дискомфорт, докато организмът се пренастрои.

Луната е в Близнаци, усилва информационният поток, помага ни по-леко да приемаме случващото се, чрез дар словото си можем да открием благоприятен изход от всяка ситуация. Нова не означава обаче, че ще се предпазваме от преувеличения и “празни приказки”, напротив, вероятно е по-добре да не вярваме на всички дадени обещания, дори и да са красиви, съблазнителни и т.н.

Склонни сме да влизаме лесно в спорове, особено за неща, които отчитаме за ценни- от пари до любов…

Денят е подходящ за обмен на информация, да питаме, за да ни се каже, но да “отсяваме сеното от плявата” и да не се предоверяваме.

Можем да прекараме приятно с приятели, желанието за избягаме от рутината е значимо и едва ли ще води до кой знае какви резултати, ако се налага все пак да се занимаваме с нещо подобно…

Овен, Лъв, Стрелец- информационният поток е много усилен, получавате интересни, полезни, понякога-изненадващи новини. Вероятно не трябва да вярвате на всичко чуто, защото част от него е преувеличено или неточно като преценка. Все пак може да прекарате приятно с приятели, денят е динамичен, предразполагащ към разнообразеие и внезапни шансове. Нещо се променя по отношение на професионалната ви реализация и ритъм в ежедневието, тенденцията ще продължи до 07 август, усетете тенденциите и насочвайте в началото, когато винаги е по-лесно.

Риби, Рак, Скорпион- вероятно днес ще трябва да обръщате повече внимание на хора от близкото си обкръжение- семейство, роднини, партньори, любими хора, възможно е нещо около тях да се промени и то да се отрази на вас самите, да получите интересни новини или да зададете нов тон в отношенията си, които ще останат като фон до 07 август. Подобно на останалите и вие трябва да не вярвате на всичко чуто, но продължавате по различни поводи да “преминавате между капките” или успявате да извличате ползи и от предизвикателни ситуации, така че освен вид изясняване-полезно, друго не се очаква, освен, ако индивидуалната карта не показва друго…

Телец, Дева, Козирог- дори и да сте  в напрегнат период, а настроението ви да е неустойчиво, все пак от днес вие ще можете да “наклоните везните” във ваша полза, оформя се изход или варианти от евентуални сложни ситуации. Ако това не се отнася за вас, тогава приемате, че ще имате повече поводи за радост през идните дни или ще усещате все повече, че владеете по-добре ситуацията, с по-голяма лекота привличате внимание и печелите одобрение. Все пак днес може да имате нужда от почивка, размисъл, вид пренастройка, възможни са прозрения, които ще променят линията ви на поведение, отношение към околните и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци- необходимостта да се адаптирате към променени обстоятелства днес при повечето от вас ще е съпътстван с променено мнение, линия на поведение, може да ви се струва, че “нищо не е същото”, особено във взаимоотношенията, но не само. Днес привличате с по-голяма лекота внимание, думите ви имат чуваемост, възползвайте се по оптимален начин. През идните седмици и до 07 август все повече се замисляте за “аварийни изходи”, алтернативи да развитие, използвайте този период действително да прецените- кой път за вас е най-успешен, за да направите правилен избор после. За сега няма за къде да бързате с този ретрограден Марс, дори в известен смисъл е противопоказано. Заложете на търпението и прекарайте приятно с приятели…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *