Дневен хороскоп

Хороскоп за 10 януари 2019г.

Луната днес е в Риби и ни насочва към приоритети, които са отвъд видимото или са първопричини на случващото се, така- можем да видим картината около нас в една по-реалистична картина, понеже нарастващата ни интуиция е в съчетание с практични оценки. 

94850Днес можем да получим полезна информация, която е способна да  “освети” и по-тъмните ъгълчета от нашия начин на живот.

Можем да срещаме повече съпричастност, разбиране от страна на околните, с по-голяма лекота получаваме помощ, ако се нуждаем от такава.

Денят предлага алтернативи за развитие, ако се нуждаем от такива- подходящо е да предприемем стъпки в тази посока.

Влиянието на околните може да бъде контрастно и противоположно- от една страна някой може да докосне сърцето ни по един неповторим начин и да остави трайни следи в него, а от друга- трябва да се пазим от манипулации и подвеждане, да имаме предвид, че всичко е преувеличено…

Днес и утре мнозина ще преживеят нещо силно и разтърсващо, това могат да бъдат и задълбочени анализи, водещи до трансформации на гледна точка, намерения и т.н.

Периодът е благоприятен за заздравяване на връзки, които имат потенциал и бъдеще- ще получаваме ясни сигнали…

Препоръчително е да се доверяваме на вътрешния си глас, ще получим вид “подсказки”, които ще се оказват точен ориентир.

Вечерта са възможни показателни сънища.

Родените на 10 януари ще проявяват голяма социална активност през новата си лична година и така ще могат да заемат по-престижни позиции в колектив, ще имат шанс да създадат много полезни и дълготрайни връзки, да заздравят настоящите и т.н. Годината ще е изпълнена с много анализи, промяна на гледната точка, дори линия на поведение, които ще са способни да преобразят начина на живот.  Въпреки всичко ще има хора, които могат да ви разочароват, ако има нещо тайно или ерозивно, то ще стане достатъчно видно, за да вземете мерки. Ще преобладават мобилизацията, поемането на по-големи отговорности, които ще ви помогнат да пораснете-буквално и в по-общ смисъл. Пазете се от по-остри конфликти в дома ви, катализирайте тази енергия в по-конструктивна посока, за да подобрите сферата си на съществуване.

Овен, Стрелец, Лъв– днес може да имате силни предчувствия да стигате до прозрения, които са свързани с миналото, но и бъдещи перспективи на развитие, ако има нещо тайно- подривно, но и даващо алтернативи за развитие- днес то ще бъде по-видно от обикновено. Може да имате нужда от почивка или сте по-склонни да се разпилявате, да не ви е лесно да се мобилизирате, поне- да намалите темпото, за да изберете най-вярната за вас посока.

Телец, Дева, Козирог– денят е цветен, изпълнен с ярки впечатления, подобни известия, общуването и срещите ви носят в повечето случаи приятни емоции, шанс да се докажете, изпъкнете, да срещнете подкрепа и одобрение, особено, ако се нуждаете от такива. Денят е подходящ за преговори, разяснителни разговори, можете да заздравите или създадете надеждни връзки…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е подходящ да подействате позитивно на доходите си, онова, което имате-общо, въпреки че и разходите могат да бъдат значими, повечето от вас се стремят да проявяват пестеливост, поне- до колкото е възможно това…Пазете се от манипулации, търсете алтернативи за развитие и е могат да се разкрият по един неочакван начин, включително чрез хора и обстоятелства извън близкото ви обкръжение.

Риби, Рак, Скорпион– денят е доста позитивен за повечето от вас, притежавате силна интуиция, доза магия, с които по-лесно привличате внимание, печелите симпатии. Може да се оказвате в център от внимание, думите ви имат чуваемост и денят е подходящ да скрепите вашите отношения-лични и делови, да преговаряте за интересите си, да налагате мнението си…Възползвайте се по оптимален начин от този ден, той може да се окаже отправна точка за бъдещи успехи според собствената инициативност, социална активност.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *