Дневен хороскоп

Хороскоп за 11 декември 2019г.

Луната е в Близнаци и ще даде „въздух“,  който липсва в последно време понеже няма друга планета в тези знаци…

354184Ще почувстваме това влияние като облекчение, „глътка свеж въздух“, вид оживление…

Информационният поток ще се усили в пъти, това твърдение се подкрепя и от факта, че Луната клони към Пълнолуние, значи- днес и утре можем да очакваме пик от показателни събития, новини, важни разяснителни разговори, пълнота от знание по водещи за нас въпроси.

Всичко горе-изброено може да засяга взаимоотношения-лични или делови, договори, правни въпроси- буквално или в един по-широк смисъл.

Денят дава значима яснота, важно е да се възползваме от нея по оптимално правилен начин, за да канализираме случващото се най-добра за нас посока, после това ще ни влияе поне през идните около две седмици.

Чутото, проведени разговори- пак така ще имат широко отражение…

Денят е подходящ да питаме, за да ни се каже, можем да постигнем много или всичко чрез убедителност, мнозина ще действат по този начин, ще се възползват от комуникативните си умения, ще бъдат настойчиви в тезата си, за да привлекат съмишленици, наложат мнението си…

Вероятно ще ставаме свидетели на ярки ораторски демонстрации…

Най-голямата сила на деня е в полученото знание, можем да узнаваме тайни, да се възползваме от скрити процеси, които сме идентифицирали.

При Луна в Близнаци мисълта е хладна, логична, противопоставя се на преувеличени емоционални преживявания.

Това не означава, че ще липсват ярки емоционални преживявания, напротив, но те ще се филтрират от разума, със съответните последици.

При Луна в Близнаци реакциите ни са по-бързи, съобразителни, каквото и да се случва, то също се преодолява по-лесно.

Все пак следствие на чутото може да се вземат определящи решения и в повечето случаи те ще бъдат целесъобразни.

Препоръчително е да внимаваме да не изказваме неща, за които после може и да съжалим…

Овен, Лъв, Стрелец- информационният поток е много усилен, осветяват се отношения-лични или делови, договори…Разплитат се казуси от миналото или поне получавате достатъчно яснота по водещи за вас въпроси. Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, да изказвате идеи и да търсите, откривате съмишленици, вероятността да откриете такива е повече от голяма. Няма да ви липсва внимание и подкрепа, а това може да се превърне и в повод за печалба- буквално или в по-общ смисъл. Все пак трябва да внимавате да не изкажете неща, за които после можете да съжалявате, също- трябва да внимавате вид ентусиазъм да се наложи мнение, да се демонстрират знания и правота да не прерасне в спорове, които ще предизвикат точно обратен ефект.

Телец, Дева, Козирог– денят осветява чисто финансови приоритети, които са като скачени съдова за подкрепата, до която можете или трябва да се доберете. Може да ви се наложи активно да защитавате интересите си и дори да се въвличате в спорове. Имате значими шансове да надделеете, но трябва да внимавате да не изкажете неща, за които после да съжалявате. Предразположени сте към равносметки, съответно- какво ви носи печалба или пък загуби. Печалби, подадена ръка за помощ- трябва да се ценят високо. Същевременно няма да пренебрегвате подсказки за лица и обстоятелства, които ви носят повече щета, отколкото удовлетворение. Все пак е добре да се пазите от загуби-материални или морални, търсете баланс във важни за вас отношения.

Близнаци, Водолей, Везни– ако има нещо, което сте таили в душата си, то сега ще получите различни стимули, така че спонтанно да изразите мнение и позиция. Може да се почувствате предизвикани да защитавате интересите си и не само…Добрата новина е, че вие ще имате големи шансове да направлявате събитията, в значима степен крайният резултат или изход ще се определи от ваши изказани думи, от онова, което вие желаете…Вероятно ще използвате ораторските си умения и в повечето случаи спонтанно, но и аргументирано ще превъртате предизвикателствата в полза. Влияете силно на околните, в център сте от внимание, думите ви имат чуваемост- възползвайте се по оптимален начин. Получавате яснота за връзки-лични или делови.

Риби, Рак, Скорпион– осветяват се ключови въпроси, които са свързани със социалния ви статус, това може да е кариерното ви развитие, брачни отношения и т.н., част от случващото се може да се тълкува като превратно.  Каквото и да е, денят е динамичен, натоварен с множество ангажименти, отхвърлянето им ще ви дава шанс да извоювате своеобразна победа…Днес и утре можете да наваксате с някой пропуски от миналото, да се справите с въпроси, които са извън полезрението или контрола ви, препятстват развитието ви. Ясно отчетете какво подкрепя развитието ви /ще можете да набележите подкрепящи ви хора и обстоятелства/,  какво  препятства успехите ви, какво трябва да промените, за да се справите с предизвикателство.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *