Дневен хороскоп

Хороскоп за 11 октомври 2019г.

Луната е в Риби и ще аспектира Нептун, така че въображението ни ще работи на бързи обороти, ще сме доста впечатлителни, ще попиваме чуждите настроения и денят обещава да е доста цветен, интересен откъм емоционални преживявания.

483315Може да сме склонни леко да преувеличаваме, не е изключено да се натъкваме и на тайни, манипулации, но по правило трябва да ги разгадаваме лесно, интуицията ни ще се усили в пъти, хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас.

Мнозина ще ги обземат носталгични или романтични настроения, ще имаме желание повече да споделяме своите преживявания, но на този фон не е изключено да ескалират сцени на ревност, обяснения и разяснителни разговори, които ще бъдат достойни за роман…

Обземат ни силни чувства, страсти…

Денят е хубав за релакс, да разпуснем, да се оставим по течението, понеже имаме нужда от почивка, не ни достига твърде енергия или мотивация за по-сериозни ангажименти.

Ще са в подем хора, които се занимават с изкуство, включват творчество в инициативите си.

Хубавата музика, пиенето на повече течности /приоритетно вода/- има подчертано позитивен ефект.

Концентрирайте се върху конкретна мечта и току виж намерите начин на я осъществите, креативността е на много високо ниво.

Овен, Лъв, Стрелец- повечето от вас имат нужда да намалят темпото, да се отдадат на хоби, да обърнат повече внимание на близките си и семейството си, за да се заредят с енергия, релаксират и т.н. Възможно е да имате силни предчувствия, които да ви помогнат да идентифицирате скрити процеси, ако има такива и ви дестабилизират, но същевременно ще можете да откриете по един спонтанен начини допълнителни, понякога не явни способи да постигнете цел, която ще ви подейства обогатяващо, позитивно на репутацията ви. Вид неочаквана подкрепа, вариант или интуитивно озарение ще внесе успокоение в душата на мнозина.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен, провеждате разговори, чувате новини, които могат да докоснат силно душата и сърцето ви, да изчистят някой недоразумения. Ако има тайни или ерозивни процеси между вас и важни за вас хора сега ще можете да ги идентифицирате, същевременно аспектацията на звездите предразполага към преувеличения, така че внимавайте, утре всичко може да ви изглежда по различен начин. Сега може да ви обземе носталгия, романтични настроения, но и ревност или вид съпротива към нечестност и ограничения. Каквото и да е, моментът е подходящ с разбиране и толерантност да скрепите връзките си. Ще имате такава възможност, няма да ви липсва компания и внимание…

Близнаци, Водолей, Везни– днес можете да спечелите нещо и почти по един магичен начин. Получавате подкрепа, която има позитивно отражение върху репутацията ви или онова, което имате-общо. Същевременно не всички от обкръжението ви ще са чак толкова доброжелателни. Ако има хора, които са некоректни към вас, подвеждащи и т.н., днес ще можете да ги идентифицирате, но ще трябва да бъдете по-внимателни при взаимодействието с такива персони, за да не ви нанесат щети. В друг случай самите вие може да решите да инвестирате в себе си, във важни за вас хора, това е добре преценено и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да се оказвате в център от внимание, инициативността ви, действията ви, думите ви имат широко отражение върху околните, върху колектива, в който съществувате, върху конкретни и влиятелни фигури, които ви интересуват или върху вашите партньори. Това е доста подходящ момент да скрепите отношенията си, да утвърдите авторитета си…Не е изключено да ескалират разяснителни разговори, които са съпътствани с изненади, внимавайте повишена емоционалност да не предизвика обратен от очаквания резултат. До каква степен вашите мечти свързани с репутация, кариерно развитие или социален статус могат да  бъдат реалност или по-скоро ще се разминете с тях поради преувеличения, неточни представи, разбирате сега и по различни поводи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *