Дневен хороскоп

Хороскоп за 11 юли 2018г.

Луната е в Близнаци и клони към Новолуние, така че можем да получаваме новони относно минали наши действия под формата на резултати, развръзки и т.н. Моментът не е подходящ да се започват нови начинания, но можем да преговаряме, да питаме, за да ни се каже по важни за нас теми.

285367Звездите продължават да ни подтикват към трансформации на личностно ниво- нагласи, мнение, линия на поведение, бъдещи планове, ако има нещо, от което искаме да се освободим, защото препятства чувството ни на щастие или успехи- ще го направим с по-голяма лекота днес и утре, ще действаме крайно и ще ни е трудно да си слагаме спирачки.

Имаме шанс да изгладим по един практичен начин евентуални недоразумения в любовта, да спечелим нещо морално или материално по един внезапен и бърз начин. Това засяга предимно земните знаци /Дева, Телец и Козирог/, които са родени в първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Денят може да премине “разпиляно” и не по предварителен график, но и приятно, особено, ако сме социално активни и си търсим компания…

Овен, Стрелец, Лъв- денят ви носи много информация, част от нея ще ви е полезна, друга ще разсее някакви съмнения, но за съжаление ще има и такава, която може да ви подейства подвеждащо. Изглежда, че днес трябва да сте по-внимателни и да не се предоверявате, но и да сте социално по-активни, за да направите избор, който може да касае и бъдещото ви.

Телец, Дева, Козирог- денят може да ви направи приятни изненади, същевременно силно ви насочва да оставите зад гърба си онова, което препятства чувството ви на щастие. Възможно е да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, но практичните оценки, които преобладават ще ви помогнат да направите правилен избор.

Везни, Близнаци, Водолей-  привличате внимание, намирате доста оригинални начини, за да постигнете желанията си. Днес и утре дните са показателни дали действията в миналото ви са водили до обогатяваща посока- в един по-широк смисъл или ще се наложи да смените тактика. Анализирайте и ако се наложи поставете ново начало с идващото новолуние.

Риби, Рак, Скорпион- днес и утре дребни действия имат широко отражение върху вашите партньорски отношения-лични или делови. същевременно събитията приличат повече на развръзки на минали положени тенденции, отколкото на възможност за ново начало. Своеобразен рестарт, вид обновление може да настъпи с предстоящото Новолуние, а за сега- само да избиствате евентуални пропуски и недоразумения. Възможно е да предпочитате уединението или компанията само на най-близките ви хора и така е правилно, защото в повечето случаи вид социална активност трудно ще води до значими резултати.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *