Дневен хороскоп

Хороскоп за 11 юни 2021г.

02 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак днес ще оцвети деня ни в по-ярки емоционални краски.

Ще приемаме всичко по-лично, но същевременно се изострят нашите инстинкти, интуиция, способност да виждаме опасности, да защитаваме интересите си, да браним своето.

Така в следобедните часове и вечерта ние ще „надушваме“ невидими до този момент възможности и ще се възползваме от тях.

Мнозина ще имат своеобразни прозрения, предчувствия, хубаво е да не пренебрегваме вътрешния си глас.

Ден след Новолунието и Слънчевото затъмнение спонтанни шансове могат да застанат пред мнозина.

Ще получим различни подсказки- от каква посока можем да очакваме своето щастие, това ще бъдат понякога реални предложения, в други случай- върви ни в определена посока, всичко се случва с голяма лекота, получаваме позитивни известия, подкрепа и т.н. В крайна сметка- можем да послушаме сърцето си, съответно- какво ни въодушевява,  дава ни опорна точка, крепи ни и т.н.

Ден след Новолунието всичко се развива с по-голяма скорост или пък има преувеличено значение, препоръчително е да внимаваме какво си пожелаваме, защото може да се сбъдне, трябва да се концентрираме върху цели, които са по-дългосрочни. Трябва да се има предвид, че всичко „посято днес“, ще има сили и повече енергия да прораства и да се материализира. Това между впрочем важи за текущи събития, задаващи се тенденции.

Информационният поток е много усилен, получаваме яснота по неизяснени въпроси от миналото, знакови новини…Все още сме в период, през който разкриваме истини, разобличаваме тайни, днес това послание ще е особено силно, нека да ни е и полезно. Който иска да види или разбере, ще види и разбере…

Овен, Лъв, Стрелец– днес сте доста емоционални, инстинктите ви показват в по-ярки краски как да защитите интересите си, онова, което отчитате за истинско важно и ценно за вас. Спонтанно застанали на пътя ви възможности, включително вид подкрепа, трябва да се ценят високо. Понякога самите вие и интуитивно ще разкривате невидими до този момент възможности пред вас, не пренебрегвайте интуицията си. Подходящ ден да хармонизирате най-близката среда. Знакови новини или вид яснота по ключови за вас въпроси, получават мнозина..

Телец, Дева, Козирог- днес може да проведете доста емоционални разговори, които да докоснат сърцето ви. В друг случай това са важни новини, които могат да очертаят бъдещи възможности и перспективи на развитие. При всички случаи имате шанс да видите в по-ярки кое подпомага просперитета ви или чувството ви на щастие. Ценете високо хора, които ви подават ръка. Може да получите предложения, които да допринесат за вашето благоденствие или чувство на щастие. Знакови новини относно финанси, професионална реализация. Ако сте под въздействие на не толкова благоприятни обстоятелства, идентифицирате слаби звена, които ви дестабилизират финансово, подходящо е сега да въздействате. Избягвайте рискови действия, прекалени или необмислени харчове.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и ползотворен, дава ви шанс да спечелите нещо, да подействате позитивно на доходите си, професионалната си реализация. Ако това е ваша цел, тогава точно днес можете да направите пробив в това направление. В друг случай- могат спонтанно да възникват възможности, които пак така да ви действат обогатяващо или пък може да получите подарък, буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, може да осъществявате желания с по-голяма лекота и мнозина ще притежават доза късмет, все ще се намира някой, който да порадва сърцето ви. Можете да се развлечете и разтоварите в приятна компания, да укрепите сърдечни отношения. Колкото сте по-инициативни в избрано от вас направление, толкова повече ще нарастват възможностите да материализирате желанията си. Постигнати успехи днес ще прорастват дълго след това. Имате забележителна интуиция, не я пренебрегвайте. Важни или определящи събития, вид яснота, която касае най-близката ви среда, дома и семейството, но не само…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *