Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 12 януари 2020г.

Луната е в Лъв и ни дава шанс да разпуснем, да се отдадем на нещо приятно, подтиква ни да порадваме сърцето си с хоби…

246053Денят е подходящ да скрепим отношения с любими хора, стига да не са се усложнили твърде много през изминалите дни, тогава ще се изисква повече време, за да се хармонизират…

Все още сме в период, през който във връзките се изисква повишена адаптивност, а ако е нужна промяна, за да се заздравят, това ще бъде видно особено от нес и през идната седмица. Добрата новина е, че можем да бъдем вдъхновени от интересни, креативни идеи в тази посока, съпътствани със съответни шансове. Същевременно можем да разчитаме на обективност, прозорливост, повечето от нас се придържат стриктно към факти, а не толкова мечти или илюзии. Напротив, ако има някъде неточности в съжденията, то сега се разпръскват, дори и това да не е винаги по вкуса ни, то със сигурност е полезно и ще можем да се възползваме оттези своеобразни прозрения.

Честолюбието е на много високо ниво, така че може да предизвика по-емоционални реакции, ако го засегнем…

Преобладава желанието да привличаме внимание, да получаваме и даваме обич…При Луна в Лъв сърдечността често преобладава над останалото, стига да не се засенчи от по-силно Его. Все пак, можем да разчитаме на повече добронамереност, ако някой държи на нас- ще намери начин да го демонстрира.

Не бива да засягаме достойнството на никой, защото по-трудно се забравя и още по-трудно се прощава, а и не са изключено по-крайни реакции.

В повечето случаи денят ще ни помогне да се разтоварим от евентуално напрежение и да прекараме приятно…

Ако има предизвикателни ситуации, то те ще се преодоляват по-лесно.

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център на внимание, може да се превръщате в първоизточник на приятни, интересни преживявания и за близкото си обкръжение. Възможно е да се появи личност, която да порадва сърцето ви, да ви разтовари от евентуално напрежение. Мнозина се отдават на хоби, развлечения, почивка и това е оптимален ден за това, ще ви подейства зареждащо, тонизиращо. Подходящ ден да скрепите отношенията си, ако се нуждаете от това.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас са силно фокусирани върху личев въпрос, който може да ги принуди да вземат важни и определящи решения и то за дълго. В този процес получавате ценна информация или самите вие анализирате в дълбочина случващото се и сами вземате решения, които да ви направят своеобразни победители или това ще ви помогне да направите определящ избор, ще ви помогне да превъртите някой предизвикателства в позитив, да откриете изход, ако търсите такъв. Деят може да изисква повишена адаптивност, повечето от вас предпочитат компанията само на най-близките си хора, за да се разтоварят. Добре ви действа откъсването от рутината, евентуални пътувания.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният потоке много усилен, може да водите емоционални разговори, които да докоснат сърцето ви. Денят е подходящ да заздравите отношенията си, ако се нуждаете от това, като минимум се осветяват силните и слабите звена, така че да отстраните негативите. Подходящо е да се разтоварите в приятна компания, ще има такива шансове…Няма да ви липсва внимание, денят е интересен, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се  по оптимален начин.

Риби, Рак, Скорпион- денят може да е натоварен от ангажименти, но те в повечето случаи ще ви носят удовлетворение, ще имат позитивен ефект върху тонуса ви, можете да испъкнете с вашите качества, да направите впечатление, което пък да е повод да спечелите нещо- чисто финансово или морално удовлетворение, подарък- в един по-широк смисъл. Колкото сте по-инициативни, толкова по-значими ще са резултатите, шансовете да материализирате желанията си. Денят е подходящ да проведете процедури, които да имат оздравителен ефект, особено, ако се нуждаете от това…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *