Дневен хороскоп

Хороскоп за 12 август 2019г.

Луната е в Козирог, така че чрез вид мобилизация и съчетание на практични оценки, мобилизация и интуитивни усещания- мнозина ще могат да постигнат отлични резултати и вид стабилизация на различни нива.

475638Евентуални предизвикателства се преодоляват хладно и с упоритост…

Луната аспектира Сатурн, така че хора или обстоятелства от миналото напомнят за себе си. Например, важна за вас личност напомня за себе си със съответна информация, в друг случай- обстоятелства от преди, за които не сме имали яснота се разплитат или пък- по-практични анализи на стари събития ни концентрират силно и ни подтикват към действие, което да намери изход и решение.

По-възрастни и авторитетни фигури, също и партньори могат да се превръщат в стабилизатор или спирачка в зависимост от отношенията ни с тях, но поне денят ще е показателен и в тази посока, така че да се вземат съответни мерки. Ако психологическото или физическото ни състояние не е твърде добро, тогава коренът вероятно е по-дълбок на случващото се и ще трябва повече време, така че да се разреши конкретен въпрос.

При всички случаи се получава фокус, подобен на “лазарен лъч”, с който може да се направи своеобразен пробив в избраното направление или вид равносметки, получено знание- ще ни “приземява”, за да бъдем максимално целесъобразни в своите инициативи.

Меркурий от днес ще транзитира през Лъв и ще повлияе на начина ни на мислене, той ще стане по-честолюбив и ще подкрепи самочувствието на мнозина, способността за само-изява и защита на собственото достойнство, съжденията стават по-позитивни, възникват интересни идеи и вид вдъхновение, които да допринесат за чувството ни на щастие-общо.

Овен, Лъв, Стрелец– действията ви днес са целесъобразни и много пробивни, способни да подействат положително на авторитета ви, така че да го утвърдите или да имате други значими и стабилизиращи резултати, те могат да бъдат свързани и с финансовото ви състояние, на което пак така да подействате- позитивно, при някой аспектацията ще има позитивен ефект и върху здравето със съответни оздравителни процедури..Меркурий от днес ще транзитира през Лъв и ще ви подейства като своеобразно облекчение…

Телец, Дева, Козирог– денят е високо-ефективен, често сте в център от внимание, а вашата инициативност прави силно впечатление и за дълго може да се превърне в повод за успехи, на които да разчитате сега и в бъдеще. Можете да отхвърлите дела, които са ви тежали в миналото, да откриете изход, варианти…Вие продължавате да сте водещ фактор за близкото си обкръжение и за собствения си авторитет, това е сила, но и отговорност, защото дребни действия имат широко отражение. По различни поводи все по-малко ще афиширате всичките си намерения, може да се добирате до тайна информация или постепенно ще се ориентирате към паралелни възможности, ако настоящите не ви удовлетворяват, добрата новина е, че се оформят такива.

Близнаци, Водолей, Везни– може тонусът ви днес да не е твърде висок, защото имате нужда от почивка или възникват допълнителни ангажименти, които трябва да отхвърлите. Информационният поток се усилва или в живота на мнозина се появява важна личност, която ви указва значимо въздействие и може да се превърне в мост към успехите ви. Денят е подходящ да откриете алтернативни източници за печалба- в един по-широк смисъл, може и да се обсъждат такива идеи, също- благоприятен период да се разделите с нещо, което препятства чувството ви на щастие, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– денят е доста натоварен за мнозина, повечето от вас са социално много активни и в този процес могат да открият съмишленик, авторитетна личност, която да играе ролята на вид стабилизатор. В друг вариант- партньори /лични или делови/, обсебват вниманието ви, денят е подходящ да изчистите евентуални недоразумения или поне- това е показателно време за всички силни и слаби звена в приоритетни за ваши връзки. Сдружавайте се, преговаряйте за интересите си, това е ключът към вашите успехи. Важни, интересни известия, получена информация…Все по-силно ще насочвате вниманието си към професионалната реализация- в тази сфера от живота ви могат да предстоят някой преобразувания, сега и отначало е моментът да ги насочвате и отново- като привличате вид опека.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>