Дневен хороскоп

Хороскоп за 12 октомври 2019г.

Луната транзитира през Овен и клони към Пълнолуние, така че ще повдигне адреналина ни в пъти. Можем да се възползваме от това астрологично събитие като проявим забележителна активност, справим се с дела, за които до този момент не са ни достигали време и енергия.

439854Усилва се състезателния устрем, позитивните оценки и вяра в собствения потенциал. Можем да направим пробив в избраното направление, да преодолеем препятствие, предизвикателство…Пора влиянието на предстоящото Пълнолуние- ефектът от нашите действия ще бъде много по-мащабен и дълготраен, възможни са развръзки, понякога приятни изненади или точно обратното-обрати, все пак зависи от нас самите и от натрупани вече тенденции.

Ако не сме достатъчно инициативни, ангажирани с конкретни дела, които можем сами да извършим, тогава тази огнена енергия ще се прояви като нервно напрежение, раздразнителност, склонност да се влиза в конфликти, особено в следобедните часове и вечерта.

Припомням, че това Пълнолуние ще засегне основно партньорските отношения /лични лични или делови/, една от водещите задачи трябва да бъде да ги скрепим, ако желаем разбира се, да избягваме конфликти и т.н.

Ако връзките ви са хармонични днес и утре, това ще е отличен признак, че те са надеждни и пак така за дълго време…

Денят предразполага към резки и необмислени реакции, за които после може и да съжалим. Внезапно може да започваме и прекратяваме контакти…

Можем да харчим пак така необмислено и спонтанно, хубаво е да сме по-внимателни.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста цветен, изпълнен с ярки емоционални преживявания, привличате внимание, оказвате се в център от събития. Влече ви навън, трудно се застоявате на едно място и ако сте си поставили някаква конкретна цел, вероятността да я постигнете е много голяма. Същевременно може да имате усещането, че околните ви предизвикват, дразнят или вие самите сте по-раздразнителни от обикновено, вероятно и не без причина. Опитайте се да канализирате тази мощна енергия в нещо конструктивно или забавления, които включват и по-активна физическа натовареност, разходки сред природата и т.н. Така можете да постигнете отлични резултати или пък да прекарате незабравими моменти. Евентуално късане на връзки днес или утре- ще се възстановяват трудно, внимавайте…

Телец, Дева, Козирог– възможно е да се замисляте за неща, които са извън контрола ви или имате нужда от уединение, от компанията само на най-близките ви хора. Не е изключено  да се чувствате по-неспокойни от обикновено, желанието за промяна у мнозина е значимо и сега се оформят варианти. Денят може да е извън обичайния ритъм и да ви показва „таван“ от бъдещи перспективи по ключови въпроси, които се отнасят до вашата сигурност- в семейството, кариерното развитие, парични потоци. Дребни действия имат широко отражение или събитията са показателни- какви преобразувания предстоят, на кого и в каква степен можете да разчитате.

Близнаци, Водолей, Везни– информационният поток е много усилен, няма да ви липсва компания и внимание. Възможно е да получавате интересни, въодушевяващи новини и предложения, които да повдигнат адреналина ви. Същевременно не е изключено да ескалират и спорни въпроси, които не са намерили своето решение до този момент. В оптимален вариант- намирате изход чрез компромис и баланс в интересите, внимавате да не прекрачвате границите на добрия тон, дори и да се чувствате предизвикани. Все пак е добре да се има предвид, че дребни недоразумения могат да прераснат в по-остър конфликт, който трудно ще се потуши после. Нека евентуални различия да се превърнат в повод за изглаждане, а не обратното.

Риби, Рак, Скорпион- денят е важен или показателен за финансовото ви състояние. Не са изключени разяснителни разговори, интересни идеи или предложения, на които следва да обърнете подчертано внимание. Но може да възникнат спорове по чисто материални въпроси и в такъв случай те трябва да се решат с поглед- какво допринася за благоденствието, какво причинява щети, буквално или в по-общ смисъл…В оптимален вариант-харчите за удоволствие, всичко е добре премислено. Все пак е показателно до колко можете да защитавате интересите си гъвкаво…Отличен признак е да спечелите нещо, хубаво е да избягвате повишени разходи, да се пазите от загуби днес и утре. Информационният поток е много усилен, носи ви изненади…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *