Дневен хороскоп

Хороскоп за 12 септември 2019г.

Луната е в Риби и клони към Пълнолуние, а това влияние ще увеличи нашата емоционалност в пъти, психиката ни и дори физическото ни здраве са по-уязвими, над средното ниво. Мнозина ще изпаднат в плен на преувеличени мечти, но и страхове, зависи какво се е натрупало като впечатления или преживявания в близкото минало, а и от индивидуални характеристики. Всъщност- денят е доста показателен точно в това направление да видими какво ще изплува на повърхността като скрит процес, мисли или настроение- в нас самите, но и близкото ни обкръжение.

487214Околните ни указват подчертано влияние, попиваме като гъба чуждите мисли, емоции и т.н. От една страна-интуитивно можем да разбираме важни за нас хора, да вникваме в тяхната същност, а от друга- по-лесно губим границите на собствените си интереси.

Хората могат да се разделят рязко на такива, които прозират вид истини, надникват отвъд видимото и очертават причинно-следствени връзки, но също и такива- които попадат в плен на своите фантазии, в по-неприятна форма: в мрежите на манипулатори или измамници. Зависи у кого какво преобладава като базисни качества, може да се оцени сега, ще бъде особено видно…

Денят трудно протича по предварителен график, при Луна в Риби сме по-склонни от обикновено да се разпиляваме в различни посоки или пък имаме нужда от почивка, а може да възникват и непредвидени ситуации.

Осветяват се- възможности, които са като алтернативи на развитие, ако настоящите пътища към успехи са затворени. Ако нещо трябва да оставим зад гърба си, защото препятства развитието ни, то ще бъде бъде видно днес и утре  или ще се разтвори в миналото по един неусетен, безвъзвратен начин.

Припомням, че Пълнолунието ни носи пълнота от знание /днес и утре/, а настоящото- за скрити процеси, там където ги има, професионална реализация, здраве и т.н.

Хора с хронични заболявания или други здравословни проблеми могат да изпитат известен дискомфорт и тази тенденция ще се запази до началото на следващата седмица, до тогава е хубаво да се вземат превантивни и оздравителни мерки.

Възможни са цветни и показателни сънища.

Подходящо е да се пият повече течности, препоръчителни са водни процедури, контрастни душове и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– възможно е денят ви да не протича по предварителен график, за де раздвоявате между лични и служебни въпроси, между “трябва” и “искам”. Понякога възникват допълнителни и непланирани ангажименти, ако има скрити процеси, които ви влияят- в работата или дори в дома и семейството ви, това ще бъде по-видно от обикновено, само се пазете и от друга крайност-на преувеличения, внушения, днес се допускат лесно грешки, същевременно дребни действия имат широко отражение /днес и утре случващото се може да се превърне в лайтмотив за следващите около две седмици/. Имайте го предвид и насочвайте внимателно, наблегнете на мечтите и мобилизацията, а не евентуални страхове или внушения.

Телец, Дева, Козирог– денят ви показва по един доста емоционален начин- събития, новини, разговори, на кого можете да разчитате. В този процес, ако има някакви недоразумения между вас и важни за вас хора, то това ще бъде особено видно. Вероятно ще се намери някой, който силно да докосне сърцето ви. Но е добре да се пазите и от манипулации, внушения. По правило можете да ги идентифицирате, но все пак е добре да бъдете нащрек. Ако има нещо ерозивно или нечестно, ще го идентифицирате. Ако някой държи на вас- ще намери начин да ви го демонстрира. Случващото се днес и утре може да повлияе връзките ви поне за идните около две седмици, общественото ви положение и т.н., така че насочвайте внимателно.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е доста трансформиращ за вас и осветява приоритети, които касаят финансовото ви състояние, респективно- положение на работното място, подкрепа, която можете да получите от страна на околните и която влияе на онова, което имате-общо. Не е изключено да настъпи някакъв обрат в тази сфера или пик от възможности да ескалират следствие на минали ваши действия. Все пак е полезно да се пазите от загуби, неправилни или неумерени харчове, влияния от страна на определени лица, които ви действат по подобен начин. Избирайте внимателно на кого да се доверявате и ще печелите, ще минимизирате евентуални негативи…

Риби, Рак, Скорпион– сега можете да демонстрирате на какво сте способни, на повърхността изплуват ваши качества, които се забелязват и оценяват повече от обикновено. Това може да е повод да получите по-широка подкрепа от страна на партньори лични или делови, влиятелни личности и всъщност- това ще бъде ключът към вашата стабилност или просперитет. Днес и утре сме под влияние на Пълнолуние, което е показателно за това- до колко вашите интереси и виждания пасват с тези на близкото ви обкръжение. Като следствие можете да получите вид награда, бонуси, интересни и/или полезни предложения. Денят е много емоционален, имате шанс да прекарате цветно, приятно, да скрепите отношения, които са близки до сърцето ви. Ако не всичко се развива така, както искате, очаквате, значи коренът на различията между вашите представи и тези на другите е много по-дълбок и ще изисква повече време, за да се справяте с това…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>