Дневен хороскоп

Хороскоп за 13 юли 2018г.

Днес сме под влияние на Новолуние и частично Слънчево затъмнение, така че денят ще бъде доста емоционален за мнозина, поради реални събития, защото преживяванията са ярки следствие на собствени оценки, анализи, вид пренастройка на физическо и псикическо ниво. Хубаво е съзнателно да се стремим да положим начало на нещо положително, което ще определи фона ни на съществуване през идния близо месец, ще се отрази на близките ни отношения. Хубаво е да се замислим от какво сме готови да се откажем доброволно, за да не попаднем ситуация на принудителна промяна.

416161Възможно е да ескалира своеобразна борба за надмощие и противопоставяне на интереси, в този процес ще се налага компромис, иначе крайният ефект и за двете спорещи страни може да има по-скоро разрушителен ефект.

Преследването на цели волево могат да дадат точно обратен резултат, така че е по-удачно да следваме посланията на звездите, да не се опитваме да се движим срещу мощни житейски течения, а по-скоро да оценяваме и да се възползваме от истински възникващи възможности, на момента…

Можем да разгадаем тайни или да се възползваме от скрити шансове.

Истинските чувства трудно могат да останат прикрити и можем да разберем кой е положително настроен към нас, държи на нас или пък-не…

Храненето има подчертано отражение върху тонуса ни, можем да повлияем на настроението си с нещо вкусно и любимо.

Овен, Стрелец, Лъв- денят е показателен за тенденции, които засягат материалното ви състояние, онова, което имате-общо и зависи от подкрепата, която можете да получите от близкото си обкръжение. Денят не е подходящ за рискови действия отнасящи се до финансови потоци. Дребни действия имат широко, трансформиращо въздействие върху общественото ви положение и нека посоката да е положителна, дори и да се налага да направите някакъв компромис.

Телец, Дева, Козирог- мнозина получават важни новини, водят подобни разговори, които могат да променят вектора ви на развитие за идния месец, поне събитията са много показателни за силните и слабите звена във взаимоотношения-лични или делови, които определят бъдещи тенденции. Ако скъсате връзки, вероятно това ще е завинаги, трансформациите също са дълготрайни, така че е хубаво да прецените дали е уместен компромис, до каква степен, дали той си струва и т.н. Някой от вас могат да научат тайни, които да ги ориентират във вярната посока.

Близнаци, Водолей, Везни– по-голяма част от събитията на това Новолуние са продължение на минали тенденции, които могат да бъдат коригирани в известна степен, обновени, но вече значима част от случващото се е повече по инерция. Оценете предложенията, които ви правят, от какво сте съгласни доброволно да се откажете, за да задържите друго, което е по-важно за вас.

Рак, Риби, Скорпион– затъмнението и новолунието ще обновят сърдечните ви отношения, не са изключени разяснителни разговори, които да “осветят” всички ъгълчета, евентуални натрупани недоразумения, ако има такива. демонстрирате истинските си чувства, но може да очаквате подобно поведение и към вас самите, така че стига да искате, ще разберете колко дълбоки и искрени са чувствата, има ли слаби звена..хубаво е съзнателно да насочвате тези процеси в една по-положителна посока, дори и това да изисква някакъв компромис…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *