Дневен хороскоп

Хороскоп за 14 август 2019г.

Луната е във Водолей и усилва социалната активност, желание да се споделят идеи, чувства като в този процес революционните нагласи да се разчупи статуквото или да се премахнат вид ограничения е значимо. 

6733Тенденцията може да прерасне в попадане в неочаквани ситуации, които внезапно могат да променят обстановката около нас, това приоритетно могат да бъдат приятелства, други важни за нас връзки, които бързо се преобразяват и преминават на ново ниво. За някой това могат да бъдат приятни събития, оформяне на възможности и оригинални пътища за въздействие, за други- по-скоро разочароващи, според натрупани вече перспективи на развитие.

Елементът на изненада е много висок през целия ден и денят трудно протича по предварителен график.

Колкото сме по-отворени към новото, различното, толкова повече ще можем да превъртаме евентуални предизвикателства в полза.

“Осветяват” се теми с нещо ценно за нас- от чувства, любов до придобиване на материални блага. Ако има дестабилизиращи обстоятелства, необходимост от вид реформи- те ще са по-видни от обикновено и ще се тества нашата адаптивност. Същевременно могат да се набележат допълнителни перспективи на развитите. Разговори, срещи, лични прозрения дори- ще са проводник на обновление, което може да ни е полезно, ако действаме по горе-описания начин…

Хубаво е да се пазим все пак от инциденти или обрати, да внимаваме да не бъдем прекалено спонтанни в реакциите си, дори и да има провокации, всичко трябва да се обмисля и в по-далечна перспектива…

Овен, Лъв, Стрелец– осветяват се ваши взаимоотношения /лични или делови/, възможни са изненади в този процес, те могат да бъдат доста позитивни или точно обратното, но при всички случаи ще наместят пластовете във важни за вас връзки по един внезапен начин и според натрупани вече тенденции. Може да получите интересна информация, да чуете подобни новини, да проведете разговори, които показват силни и слаби звена, възможности за въздействие, ако това ви интересува. Шансовете да спечелите нещо са значими, но и внезапни, непланирани разходи- също не са изключени. Денят трудно преминава по предварителен график, планувайте на момента, бъдете по-отворени към вид актуализация и ще прекарате деня цветно, позитивно, можете да превъртате предизвикателствата в полза.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста натоварен за мнозина, понякога с допълнителни и непланирани ангажименти. Осветяват се приоритети отнасящи се до професионалната ви реализация, репутация и обществено положение. В този процес не са изключени изненади, вие можете да ги превъртите във ваша полза с оригинални съждения, подобен подход, като сте по-адаптивни и отворени към нещо различно, за да получите различен от настоящия резултат и съответно- по-удовлетворяващ. Не ви е лесно да владеете емоциите си, може да се чувствате предизвикани да действате по-крайно и спонтанно, за да се разделите с онова, което ви дразни, ограничава и т.н. В повечето случаи това ще разтоварва евентуално напрежение, дори и в душата ви, а не само в обстановката около вас, но все пак е полезно да набелязвате всички резултати, които ще ескалират като ефект, за да не съжалявате после…

Близнаци, Водолей, Везни– в душата ви може да е неспокойно, така че сами да се превръщате в проводник на бързи преобразувания, понякога базисни, засягащи не само вас, а и близкото ви обкръжение. Нищо не е случайно, то е натрупано в миналото, но сега имате шанс да въздействате повече на тенденциите, да ги насочвате, полезно е да водите разяснителни разговори, да се осланяте на интуицията си, да сте по-отворени към нещо ново и различно, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза. Звездите осветяват теми, които засягат дома, семейството, недвижимо-имущество, не пренебрегвайте случващото се, то може да е показателно за бъдещи перспективи на развитие и то в по-дългосрочен аспект, същевременно сега можете и трябва да насочвате най-силно, това ще има своето значимо отражение…Не губете крайните си мечти и истински желания от поглед, за да не се “изгубите”-образно казано.

Риби, Рак, Скорпион– звездите ви насочват към равносметки, в този процес може да се добирате до скрита информация, да узнавате тайни или ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви-ще бъде по-видно от обикновено. Информационният поток е много усилен, понякога съпътстван с изненади, които могат да променят бъдещите ви планове. Може да имате усещането, че важни за вас хора се държат непоследователно и на практика да е точно така. В такъв случай- набележете слабите звена, за да ги отстраните своевременно. Тестват се за здравина връзки и договори, бъдете по-адаптивни, отворени към нещо различно, което ще се превърне в отдушник, шанс за успех на различни нива….

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>