Дневен хороскоп

Хороскоп за 14 септември 2019г.

Луната транзитира през последните градуси на Риби, продължава да ни действа така, все едно се намираме под булото на преувеличени емоционални преживявания, ефекти и влияния, които замъгляват реалната картина около нас,  вероятността да сме по-разсеяни, да ни убягват детайли, да допускаме грешки-е повече от голяма.

466801Същевременно днес и почти едновременно Венера и Меркурий преминават във Везни. Това допълнително ще направи денят силно неустойчив, променя се начинът ни на мислене, онова, което харесваме, привличаме.

Неустойчиво и променливо настроение, мнение, прави денят доста непредвидим.

Днес не е удачно да се водят преговори и разяснителни разговори, да се подписват документи, да се вземат окончателни решения.

Възможно е да чувстваме известна дезориентация, умора..

Утре всичко ще ни изглежда по друг начин, постепенно “мъглата” над нас ще се повдига…

Овен, Лъв, Стрелец– могат да ви занимават домашни, семейни, странични дела-които са извън рутината…Може да имате нужда от почивка, да разнообразите ежедневието си. Мнението и настроението ви е силно неустойчиво, клони към яснота, освобождение от негативи, вид тежести. На този етап, ако има нещо скрито, което влияе на успехите ви ще бъде по-видно, но не бързайте да вземате окончателни решения, изчакайте началото на следващата седмица…

Телец, Дева, Козирог– изясняват се ваши отношения-лични или делови, ако има слаби звена, тайни и ерозивни процеси, то те се осветяват. Можете да вземете мерки като смените подхода, използвате нещо различно, за да получите по-добър резултат. В краен случай ще отстраните онези, които ви носят повече щета, отколкото нещо друго. Ще има и хора, които ще ви подкрепят, можете да се разтоварите в тяхната компания, оценете тази подкрепа. Информационният поток е усилен, получавате ценни новини, които могат да преобърнат представите ви, реалността около вас, всичко е на полза, да се възползвате от него..

Близнаци, Водолей, Везни– денят е динамичен, натоварен, но може да имате усещането, че спонтанно се намират решения, нови възможности, ако търсите такива. Може да осъзнаете тайни или да се възползвате от скрито знание, да използвате обходни пътища към целите си. При всички случай- денят ви помага да промените начина си на мислене така, че да стигнете до знание, което ще допринесе за самоувереността ви, не са изключени и реални събития, които да подкрепят тази тенденция.

Риби, Рак, Скорпион– денят ви е съпътстван от ярки емоционални преживявания, поради реални събития или вашето собствено настроение е такова. Днес имате особено влияние над околните, възползвайте се по оптимален начин, за да скрепите връзки. Възможни са разяснителни разговори, интересни новини, предложения. Вижте силните и слабите страни в отношенията ви, те са показателни за дълго, като минимум за следващите две седмици…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>